2020 yazında teslim

MHP adayı Kenan Şahin, Zanaatkarlar Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi’ni inceledi.

07 Şubat 2019 Perşembe 11:36
2020 yazında teslim

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Belediye Başkan Adayı İnşaat Mühendisi Kenan Şahin, S.S. Zanaatkarlar Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi’ni ziyaret ederek, Kooperatif Başkanı Necmettin Uzun’la bir süre görüştü.

Kooperatif yöneticileri tarafından karşılanan MHP Belediye Başkan Adayı Kenan Şahin’e ziyarette İl Sekreteri Ömer Kaşık, İl ve İlçe yöneticileri, İl Genel ve Belediye Meclis üyesi aday adayları eşlik etti.

İlk olarak kooperatifin yapısı ve meslek grupları hakkında bilgi edinen Kenan Şahin, şuan için çalışmalarda gelinen noktanın memnun edici olduğunu ifade ederek, daha sonra inşaat alanında incelemelerde bulundu. Şahin, Belediye Başkanı seçilmesi halinde yeni sanayi sitesinin çevre düzenlemesini Çorum esnafına yakışır bir şekilde yapacağının da sözünü verdi.

Kooperatif Başkanı Necmettin Uzun ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, kendilerine inanan, güvenen esnaf ve sanatkarları asla mahcup etmeyeceklerinin altını çizdi.

Uzun, “Kooperatif olarak Çorum esnafına en iyi, en modern işyerlerini kazandırmak istiyoruz ve bunun için azim ve kararlılıkla çalışmalarımızı ilk günkü heyecanla bugün de sürdürmeye devam ediyoruz. Esnaf ve sanatkarımıza şimdiden hayırlı olsun. Kooperatifin kurulmasından, işyerlerinin temel atma aşamasına kadar geçen süreçte emeği geçen herkesten Allah razı olsun” dedi.

Kooperatif olarak Çorum’un farklı bölgelerinde hizmet veren 13 meslek grubu esnafını aynı alanda birleştirmenin temel amacında olduklarını kaydeden Necmettin Uzun, esnafa 250, 500, 1.000 ve 1.500 metrekarelik işyerlerini arsa fiyatına uygun şartlarda sunduklarının altını çizdi. Uzun ayrıca, şuan için mevsim şartlarından dolayı çalışmaların zaman zaman aksadığını, önümüzdeki günlerde çalışmaları hızlandıracaklarını ve 2020 yılının 7. ayında işyerlerini hak sahiplerine teslim etmeyi planladıklarını sözlerine ekledi.

Son Güncelleme: 07.02.2019 14:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ali 2019-02-07 12:48:46

Necmettin başkanı tebrik ederim. Ahi evran battı herhalde bir kazma vurulmadı.

Avatar
Mustafa 2019-02-07 15:01:02

Şu sanayi dükkanlarını daglara yapmayın ankara yolunu canlandıralım sungurlu ilçe olmasına ragmen dinlenme tesisleri olsun sanayi dükkanları olsun yolun kenarında çorumda birtane dinlenme tesisi yok avm aslında ankara yolu üzerine yapılsaydı yoldan geçen çorumlu olmayan insanlarda çoruma para bırakırdı çorum geçiş güzergahı olmasının avantajını kullanamıyor afyon bolu gibi illere bakarsanız çorum neden öyle olmasın

Avatar
Talat 2019-02-08 01:49:07

Yapılan inşaat çevreyolundan rahatlıkla görülebiliyor. Çoksan giriş düz. Ayrıca yola doğru yapılacak bloklar da var
Bu kriz ortamında inşaat ancak bu kadar hızlı olabilir
Ulaşamadığımız ciğere mundar demesek keşke