30 milyonluk hastane yıl sonu tamam

Yapımına 2011 yılında başlanan ve tefrişatı ile birlikte toplam 30 milyon liraya mâl olacak olan 100 yataklı...

02 Ekim 2013 Çarşamba 14:31
 30 milyonluk hastane yıl sonu tamam


Yapımına 2011 yılında başlanan ve tefrişatı ile birlikte toplam 30 milyon liraya mâl olacak olan 100 yataklı Alaca Devlet Hastanesi, 31 Aralık’ta tamamlanarak hastane yönetimine teslim edilecek.

Alaca’da bir dizi incelemelerde bulunan Vali Sabri Başköy, bu kapsamda 100 yataklı Alaca Devlet Hastanesi inşaatında incelemelerde bulundu. İncelemeler sırasında Alaca Kaymakamı Ayhan Yazgan, Belediye Başkanı Muhammet Eyvaz, İlçe Emniyet Müdürü Tamer Azem Arslan, Hastane Başhekimi Dr. Metin Karan da hazır bulundu.

Alaca Devlet Hastanesi tamamlanma ihalesinin 4 Eylül'de yapıldığını, çalışmalara 12 Eylül’de başladıklarını belirten şantiye şefi Kemal Elgün, 120 iş günü sürelerinin olduğunu belirterek, çalışmalarını zamanında tamamlayabilmek için işçi sayısını arttıdıklarını söyledi.

100 yataklı Alaca Devlet Hastanesi inşaatını yerinde inceleyen ve devam eden çalışmalar hakkında yüklenici firma şantiye şefi Kemal Elgün’den bilgi alan Vali Başköy; “Alaca Devlet Hastanesi çevresi düzenlemesi, tefrişat ve ihale bedelleri ile toplam KDV dahil 30 milyon TL değerinde. İnşaat hızımız oldukça iyi. Hastanemiz bir aksaklık olmaması durumunda 31 Aralık’ta teslim edilecektir. Alacalı hemşehrilerimiz bunu fazlasıyla hak ediyor, şimdiden hayırlı olsun.” dedi.




Son Güncelleme: 02.10.2013 14:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.