45. yıl, Ekercanlar Gross yarın açılıyor

Çorum’da Ekercanlar Gross, gıda perakendeciliğindeki  45’inci yılında Çorum’da ikinci şubesini açıyor.

15 Ekim 2021 Cuma 15:32
45. yıl, Ekercanlar Gross yarın açılıyor

Çorum’da Ekercanlar Gross, gıda perakendeciliğindeki  45’inci yılında Çorum’da ikinci şubesini açıyor.
Hüseyin ve Sedat Ekercan'ın işletmeciliğini yaptığı Ekercanlar Gross’un ikinci şubesi  Bahçelievler Mahallesi Bahabey Caddesi No: 165/A adresinde Çorumlular’a hizmet verecek.

Yeni nesil alışveriş trendine ayak uyduran Ekercanlar Gross, mağazacılıkta market konseptinin yanı sıra; mobilya, beyaz eşya, koltuk takımları ve birçok ürünü de vatandaşlarla buluşturuyor.

Ekercanlar Gross’un 16 Ekim Cumartesi günü saat 13:00’da yapılacak olan açılış töreni ile Çorumluların hizmetine gireceği belirtilirken  45 yıllık tecrübesi, deneyimli kadrosu, güler yüzlü personeli ve geniş ürün yelpazesi ile kalitenin uygun fiyata bulunabileceği , her daim taze sebze ve meyve çeşitlerinin yer alacağı firma, hemşehrilerine  en iyi hizmeti vermeyi  hedefliyor.

Son Güncelleme: 16.10.2021 08:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.