480 belediye personeli için imza

Çorum Belediyesi’nde görev yapan sözleşmeli ve memur toplam 480 personel için yüzde 16'lık artışla Sosyal Denge Sözleşmesi (SDS) imzalandı

13 Temmuz 2019 Cumartesi 11:29
480 belediye personeli için imza

Çorum Belediyesi’nde Sosyal Denge Sözleşmesi (SDS) imzalandı.

Belediyede görev yapan toplam 480 sözleşmeli ve memur personeli kapsayan sosyal denge sözleşmesinde yaklaşık yüzde 16 oranında SDS artışı oldu.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nde düzenlenen törene meclis grup başkanları, başkan yardımcıları, sendika temsilcileri ve çalışanlar katıldı.

Belediye Başkanı Halil İbrahim Agşın, yaptığı açıklamada, “Sözleşmeli personeli, işçisiyle, memuruyla, başkan yardımcılarıyla, meclis üyeleriyle, başkanıyla Çorum Belediyesi olarak bütünlük içerisinde hemşehrilerimiz için, Çorum için çalışıyoruz. Yetkili sendika temsilcileri ile imzaladığımız Sosyal Denge Tazminatı Sözleşmesinin personelimize, belediyemize, şehrimize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum.” dedi.

Son Güncelleme: 13.07.2019 13:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Belediye %16 Devlet % 4 yuhhh 2019-07-13 12:00:24

Yuhhhhh. Emekli ölsüüüünnnnn

banner165