5 ayrı yatırım

TKDK) Çorum İl Koordinatörü Mustafa Mansur Yalvaçer, Sungurlu'da 5 ayrı yatırımı yerinde inceledi.

18 Mayıs 2020 Pazartesi 10:45
5 ayrı yatırım

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Çorum İl Koordinatörü Mustafa Mansur Yalvaçer, Çorum'un Sungurlu ilçesinde bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Yalvaçer, ilk olarak Güneş Enerjisi Sistemi (GES) yatırımı son aşamaya gelen Ali Sarıkılıç’ı ziyaret ederek bilgi alışverişinde bulundu.

Çiftlik Köyünde 30 baş süt üretme tesisi kurmak isteyen Nazan Akyıldızoğlu’nu ziyaret ederek 9. Başvuru Çağrı İlanı hakkında bilgi veren İl Koordinatörü Yalvaçer, Uyakanırler Firmasının planladığı Bakliyat Paketleme Projesi için Firma Yetkilileri Behsat Uyanıker ve Haydar Uyanıker ile 9. Başvuru Çağrı İlanı hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

Yalvaçer, Kavşut Köyü’nde yatırımı devam eden Sofuoğlu Hayvancılığa ait inşaat ile Çavuş Köyü’nde inşaatı devam eden Çağlar Hedik’e ait Besi Projesi’nin son durumu hakkında bilgi aldı.

Öte yandan Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK), Çorum İl Koordinatörü Mustafa Mansur Yalvaçer, Sungurlu Kaymakamı Yunus Ataman’ı da ziyaret ederek, yeni çıkılan proje çağrısı hakkında bilgilendirdi.

Sungurlu Gazetesi

Son Güncelleme: 18.05.2020 15:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165