7 arsa 9.2 milyona satıldı

Çorum Belediyesi’nin mülkiyetindeki 7 ayrı arsa toplam 9.2 milyon liraya satıldı.

12 Nisan 2022 Salı 16:21
7 arsa 9.2 milyona satıldı

Çorum Belediyesi’nin mülkiyetinde bulunan Gülabibey Mahallesi’nde ticaret ve konut ile Kuruçay- Silmkent bölgesinde villa ve konut arsalarının satışı gerçekleştirildi.

Turgut Özal İş Merkezi Belediye Konferans Salonu’nda Encümen huzurunda düzenlenen ihalede, Gülabibey Mahallesi’nde muhammen bedeli 4 milyon 800 bin lira değerindeki imarda 8 katlı ticaret, konut arsasına iki ayrı kişi teklif sundu. İhalede en yüksek teklifi 5 milyon 750 bin lira ile Mahmut Özcan verdi.

Daha sonra Kuruçay Silmkent bölgesinde villa ve konut arsalarının satışına geçildi. Toplam 10 ayrı arsanın satışa sunulduğu ihalede 6 arsa satıldı. Böylece Gülabibey ve Silmkent’te iheleye çıkarılan 7 arsa toplam 9 milyon 234 bin liraya satıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.