7 ilçede daha yetki Türk Eğitim Sen'de

Türk Eğitim Sen Çorum'un 7 ilçesinde daha yetkiyi aldı

24 Mayıs 2019 Cuma 16:59
7 ilçede daha yetki Türk Eğitim Sen'de

Türk Eğitim Sen 7 ilçede daha yetkili sendika oldu.

Türkiye Kamu Sen İl Temsilcisi Türk Eğitim Sen Şube Başkanı Seli Aydın, Sungurlu, Osmancık, Mecitözü, Dodurga, Kargı, Ortaköy ve Boğazkale’de de yetkiyi aldıklarını bildirdi.

Türk Eğitim-Sen’in Hitit Üniversitesi yetkisinden sonra 7 ilçede daha yetkiyi aldığını belirten Aydın, “Bugün dünden daha güçlüyüz!  Baskılara ve tehditlere boyun eğmeyen, menfaatleri için mevzi almayan, iş güvencesine ve geleceğine sahip çıkan, hak ve adalet mücadelemizde bizden desteğini esirgemeyen 2721 üyemize teşekkür ediyoruz.  Sizler, ahlakın ve vicdanın zulme diklenen gür sesi oldunuz. Hakkı üstün tutma mücadelemize, duruşunuzla ve cesaretinizle ortak oldunuz. Dik baş, tok karın, mutlu yarınlar için emek veren gayret gösteren ter döken bütün mücadele arkadaşlarımıza teşekkür ediyor; bizlere olan bu inanç ve güveni unutmayarak çıktığımız emek mücadelesi yolunda yılmadan, yıkılmadan, eğilmeden ve eğrilmeden yürüyeceğimize söz veriyoruz. Ahlaka doğru yürümek mecburiyetindeyiz. Temizliğe, dürüstlüğe, adalete ve samimiyete yürümekle sorumluyuz. Milli bir sivil toplum kuruluşu olarak Türk Milletinin sesi ve tercümanı olan Türk Eğitim-Sen bu yürüyüşte kararlıdır.” dedi.

Son Güncelleme: 24.05.2019 17:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
TES üyesi 2019-05-25 10:40:08

Memur sen içinde milliyetçi ve ülkücü isimler var.Şu veya bu sebeple gitmişler.Gerçekte irtibat kurulsa,okul idarecilerinin telkin ve yönlendirmelerine karşı durulsa TES il genelinde önde bitirebilirdi.

Avatar
MİLLET 2019-05-25 01:36:38

Hak ve adalet mi?

banner165