7.5 milyondan yeniden ihaleye çıkıyor

Çorum Belediyesi terminal ve yeni stad arasında bulunan imar planında Akaryakıt ve LPG ikmal istasyonu işaretli arsayı yeniden satışa çıkardı.

20 Mayıs 2021 Perşembe 16:18
7.5 milyondan yeniden ihaleye çıkıyor

Çorum Belediyesi Şehirlerarası Otobüs Terminali ve Şehir Stadı arasında bulunan imar planında Akaryakıt ve LPG ikmal istasyonu işaretli arsayı yeniden ihale yolu ile satacak.

Belediye’den yapılan açıklamada şu bilgiler verildi: “Mülkiyeti belediyemize ait olan Şehirler Arası Otobüs Terminali ve Çorum Şehir Stadyumu arasında bulunan imar planında Akaryakıt ve Lpg İkmal İstasyonu işaretli, Çorum Merkez Çepni Mahallesi 352 ada 199 nolu parselde kayıtlı 3568,62m² miktarlı arsa, 2886 Sayılı Kanunun 35/a Maddesine göre kapalı teklif arttırma usulü ile en az %50'si peşin kalanı en fazla 8 taksit (taksitlerde yasal faiz uygulanacaktır.) olmak koşuluyla 25.05.2021 Salı günü Saat:14:00'da Çorum Belediyesi Meclis Salonunda, (Turgut Özal İş Merkezi Binası 4. Katında) ihale edilecek.

Şartname ve Ekleri Emlak ve İstimlak Müdürlüğünden 500,00TL karşılığında temin edilebilir ya da ücretsiz görülebilir.


 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165