8.500 esnaftan katı atık bedeli alınmayacak

Çorum Belediyesi tam kapanma nedeniyle 8 bin 500 esnafın su faturalarından katı atık bedeli alınmayacağını açıkladı.

30 Nisan 2021 Cuma 16:31
8.500 esnaftan katı atık bedeli alınmayacak

Çorum Belediyesi koronavirüs tedbirleri kapsamında tam kapanma nedeniyle 8 bin 500 esnaftan katı atık bedeli alınmayacağını açıkladı.

Pandemi nedeniyle işyerlerini kapatmak zorunda kalan ve pandemiden etkilenen tüm esnafa yönelik önemli çalışmalar yaptıklarını belirten Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın “17 Mayıs’a kadar sürecek olan tam kapanma döneminde işyerlerini zorunlu olarak kapatmak durumunda kalan yaklaşık 8 bin 500 esnafımızdan katı atık bedeli almayacağız. Su faturası iki aylık olarak kesilecek ve katı atık bedeli bir ay için tahsil edilmiş olacak. İyi günde köyü günde her zaman esnafımızın yanında olduk. Her zaman olduğu gibi tam kapanma döneminde de esnafımızın yanındayız.” Dedi.
Aşgın, tam kapanma nedeniyle su faturalarının son ödeme tarihlerini de Ramazan bayramı sonrasına ertelediklerini de hatırlattı.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ali 2021-04-30 23:49:06

Güzel hizmet

banner165