Ağbal görevi devretti

Merkez Bankası Başkanı olan Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı Naci Ağbal görevi devretti.

07 Kasım 2020 Cumartesi 14:33
Ağbal görevi devretti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla yayımlanan Atama Kararı ile Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Başkanı olan hemşehrimiz Naci Ağbal, görevi devretti.
Ağbal, yaptığı duyuruda, “Görevi devrettik. Birlikte çalıştığımız Strateji ve Bütçe Başkanımız İbrahim Şenel Bey’e yeni görevinde başarılar diliyorum.”dedi.
Bilindiği üzere Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı olan Naci Ağbal Merkez Bankası Başkanı olurken, Ağbal’dan boşalan göreve Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkan Yardımcısı İbrahim Şenel atandı.

MERKEZ BANKASI'NDAN AÇIKLAMA

Merkez Bankası'nın resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklamada ise "7 Kasım 2020 tarihli ve 31297 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan karar ile TCMB Başkanlığına Naci Ağbal atanmıştır. Görev devir teslim töreninde Sayın Ağbal, Murat Uysal’a teşekkür ederken; Sayın Uysal da yeni görevinde Başkan Ağbal’a başarılar diledi." denildi.

Son Güncelleme: 07.11.2020 21:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Dt 2020-11-08 12:14:01

Şimdi dolar düşünsün.. Dolara yatırım yapanlar yaya kalabilir. 1.50 TL olma durumu var.

Misafir Avatar
Dolar satalım.Ne alalım? 2020-11-08 15:15:48 @Dt

Satalım.1.50 den alalım.Bu işlemler için bir tarih verebilir misiniz?

Beğenmedim! (0)