Ahlatcı altın fiyatlarını yorumladı

İstanbul'da bulunan Ahlatcı YatıTeknik altın fiyatlarındaki gelişmeleri yorumladı.

23 Eylül 2020 Çarşamba 14:06
Ahlatcı altın fiyatlarını yorumladı

Gram altının fiyatı güne düşey yönde başlamasının ardından fiyatı 467,49 lira civarında işlem görmeye başlandı. Gram altının önceki kapanış fiyatı 468,39 lira oldu. Gram altın yeni güne yüzde -0.19 hareketle başladı.
Altının ons fiyatındaki hareketliliğe karşın dolar kurundaki dalgalanma ile dengelenen gram altın, güne satış fiyatı 467,49 liradan başladı. Gram altının alış fiyatı ise Kapalıçarşı'da 467,40 lira olarak belirlendi.
Ons fiyatının 2 bin doların altında kalmasıyla bu sabah çeyrek altın satış fiyatı ise 769,20 lirayı gördü. Çeyrek altının alış fiyatı ise 760,60 lira olarak güne başladı.
Ahlatcı YatıTeknik altın fiyatlarındaki gelişmeleri şöyle yorumladı:
"Ahlatcı YatıTeknik olarak incelediğimizde, Ons Altın'ın 1912 Dolar seviyesinde belirleyici olmaya devam ettiği gözlendi. Artan talep ile Ons Altın'ın yukarı yönlü hareketlerin devam etmesi durumunda sırası ile 1919, 1924 ve 1930 seviyeleri takip edilmesi gereken önemli direnç seviyeleridir.rım tarafından yapılan açıklamada ise şöyle denildi: "Geçtiğimiz haftanın son işlem gününde koronavirüs vaka sayılarındaki artışın neden olduğu endişeler ve dolar endeksindeki yatay seyre ek olarak, risk iştahındaki gerileme güvenli varlık olarak değer gören ons altına destek olmayı sürdürdüğü gözlenmişti.
Haftanın ilk işlem gününde ise Fed Başkanı Powell'ın gerçekleştireceği konuşma öncesi haftanın ilk işlem gününe 1950 dolar seviyesinde başlayan değerli metal, risk iştahındaki gerilemeden destek olmaya devam ederken, Dolar endeksindeki 93,50 seviyesi üzerindeki hareketlerin neden olduğu satış baskısının ağırlığını artırması ile aşağı yönlü hareketini sürdürdüğü takip edildi.
Aşağı yönlü hareketlerin devam etmesi durumunda ise 1905, 1900 ve 1892 destek seviyeleri kısa vadede takip edilebilir."

Son Güncelleme: 24.09.2020 11:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165