Ahlatcı Odatv’ye konuştu

Ahlatcı Holding Yönetim Kurulu Başkanı İşadamı Ahmet Ahlatcı, borsada yaşanan hareketlilik ve manipülasyon iddiaları ile ilgili Odatv'ye konuştu.

17 Eylül 2022 Cumartesi 21:51
Ahlatcı Odatv’ye konuştu

Ahlatcı Holding Yönetim Kurulu Başkanı İşadamı Ahmet Ahlatcı, borsada yaşanan hareketlilik ve manipülasyon iddiaları ile ilgili BirGün Gazetesi’nde Ahlatcı Yatırım’a dikkat çekilen haber ve iddialarla ilgili Odatv’ye konuştu.

AHLATCI: ‘BİZİM MANİPÜLASYONLA İŞİMİZ OLMAZ’

İşadamı Ahmet Ahlatcı, borsada yaşanan hareketlilik ve şirketi hakkındaki iddialarla ilgili olarak, ‘Bizim manipülasyonla işimiz olmaz’ dedi.

İşte Odatv'den Talha Özmen imzalı o haber:

Hakkındaki iddiaları sorduğumuz Ahmet Ahlatcı, Odatv’ye yaptığı açıklamada kendilerinin sadece aracı kurum olduğunu belirterek, yapılan işlemlerin Ahlatcı Yatırım adına yapılmadığını söyledi.

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası’nın, 18 Ağustos’ta 9 ay sonra ilk kez faiz indirimine gitmesi ve politika faizini yüzde 13’e çekmesi bir anda gözlerin döviz kurlarına çevrilmesine neden olmuştu. Piyasalar kurlarda yukarı bir hareket beklerken bazı banka hisseleri ise tavan seviyeye yükselmişti.

Söz konusu haberde, bu olayın belirtildiğini söyleyen Ahlatcı, işlemlerin bir yatırımcı tarafından yapıldığını ifade ederek, “Biz bir aracı kurumuz. Söz konusu işlemleri yapan kişi bizimle birlikte 11 yatırım şirketi ile daha iş yapmaktadır ve bizim özel bir müşterimiz değildir. Yapılan işlemler müşteri hareketidir. Bizim manipülasyon ile işimiz olmaz” ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 18.09.2022 10:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
BATANDAŞ 2022-09-18 10:32:04

Hikaye anlatmış bu vatandaş. Corumda el atmadığın devlet garantili ve millet garantili iş kalmadı. Şu corumun gayri menkullerinin en iyi yerlerinde hissen olmayan yer yok. Barajın en güzel arazisini kamudan kapattın. Muslukları corumluya bağladın uyurken para kazanma hayalinin ötesine geçirdin. Yalandan Barut işine girip vatancilik oynuyorsun.5bin dönüm arazi isteyerek herkesi kendi fantazine alet etmek istiyorsun. Corumda siyaseti iflas ettirdiğin için çıkıp birileri de gerçekleri anlatmıyor. Asra Yemin olsun insan hüsrandadir. Bu şehir ağalarin, sermayesi olanların, siyasilerin şehri değildir. Öyle istihdam yapıyoruz. Milliyiz yerlisi ayağına kolpa yapmayın. RABBİM huzurunda acizsiniz. Birileri milli ve yerli olmak için yanında çalıştırdığı emekçinin tazminatina pazarlık yapmaz. Yapıyorsa ağa degildir. Hiyarağadir. Rabbimin zaferi yakındır.Amin

Avatar
cvbn 2022-09-18 01:49:56

oldu oldu gözlerim doldu:)

Avatar
Metropol mağdurları adına: 2022-09-18 09:58:07

Şu metropol arsasını da anlatsama ahlatçı sorun neden çözülmek istenmiyor kimler arsayı ucuza kapatmak istiyor.Ali cengiz oyunları oynuyorki bazıları nemalansın.Galiba ilerde 2024 gıbı şirketi iflas ettirenlerle birlikte mahkeme yolu gözüküyor.Yatırımlarınız için Allah razı olsun binlerce insan ekmek yiyor.Fakat METROPOL ARSASI nda sınıfta kaldınız.

Avatar
Mazlumun ahı 2022-09-18 12:14:15

Zalimin zulmü varsa bizimde Allah ımız var.Yoksa bu devada servetin helal yoldan kazanılmasında saibeler var...!

Avatar
Hedef 2071 2022-09-18 16:17:36

Çorumun gururu Ahmet Baba.

Avatar
temel taşın altına altın saklamiş 2022-09-19 14:21:52

zaten kuyumcu altıncı dövizci borsacı ,parayı maniplasyondan kazanır. temel bir taşın altına altın saklamış.üstünede yazmış.temel buraya altın saklamadı diye.