Ahlatcı’ya yatırım teşekkürü

Çorum'un Sungurlu İlçe Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, işadamı Ahmet Ahlatcı'yı ziyaret ederek, ilçeye yapacağı yatırımlar için teşekkür etti.

20 Temmuz 2022 Çarşamba 20:09
Ahlatcı’ya yatırım teşekkürü

Çorum'un Sungurlu İlçe Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, işadamı Ahmet Ahlatcı'yı ziyaret etti.

Belediye Başkanı Şahiner, beraberinde Belediye Başkan Yardımcısı Bahri Sezen ve Belediye Meclis Üyesi Mesut Özsaray ile birlikte Ahlatcı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Ahlatcı’yı ziyaret etti. Ziyaretle ilgili sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Başkan Şahiner, "Çorum'umuzun gururu Ahmet Ahlatcı ağabeyimize ilçemize yapacağı yatırımlar için teşekkür ziyaretinde bulunduk. Sungurlu Belediyesi olarak her zaman yanında olduğumuzu belirttiğimiz ziyaretimizde, ülkemiz, ilimiz ve ilçemiz ekonomisi hakkında keyifli sohbet ettik. Ahmet Ahlatcı'ya misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.


İHA

Son Güncelleme: 20.07.2022 20:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ortak 2022-07-20 21:31:06

Uzayan kol bizden olsun Ahmet Emmiiii....

Avatar
Bayat 2022-07-21 10:13:05

Belediye seçim çalışmalarında aday adayı olan arkadaş bu yatırımı bayat ilçesine getirecekti ama bu yatırım sungurluya gitti. Bayat ilçesi nasıl olsa çantada keklik beklesin.