‘Ahudem’ ile pazara girdiler

Çorumlu genç girişimciler Mustafa Boztepe ve Emrullah Yılmaz, Ahudem Naturel Sızma Zeytinyağı’nı piyasaya sundu.

06 Eylül 2020 Pazar 21:37
‘Ahudem’ ile pazara girdiler

Çorumlu genç girişimcilerden Mimar Mustafa Boztepe (25) ve Mühendis Emrullah Yılmaz (25)’ın kurucusu olduğu Ahudem Gıda, İnönü Caddesi Emniyet Sokak Benderli İş Merkezi 7. kat numara 2/76’da hizmete girdi.

Anadolu’da kaliteli zentinyağı tüketimini artırmak amacıyla kolları sıvadıklarını belirten genç girişimciler, Akhisar yöresinden toplanan kaliteli zeytinlerden üretilen ‘Ahudem Naturel Sızma Zeytinyağı’nı piyasaya sunduklarını söylediler.

Yurt dışı için üretim yapan yerli bir dolum firmasıyla işbirliği yaptıklarını anlatan Mustafa Boztepe, Çorum’un yanı sıra çevre il ve ilçelere de satış yapmayı hedeflediklerini açıkladı. Sofralık ve yemeklik olmak üzere iki ayrı çeşit ve 750 ml’den 5 litreye kadar farklı ambalajlarla tüketiciye sunduklarını belirterek, Ahudem Zeytinyağı’nın özelliklerinden bahseden Boztepe, “Soğuk sıkım yöntemiyle üretilen düşük asit oranlı saf zeytinyağını Çorum halkıyla buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Soğuk sıkım tekniği sayesinde, zeytinin besin değerinin olduğu gibi zeytinyağına aktarıldığını anlatan Boztepe, diğer yöntemlerde aynı kalitenin yakalanmasının güç olduğunu kaydetti. Boztepe, “Ürünlerimizle ilgili detaylı bilgi almak isteyenler www.ahudem.com.tr adlı internet sitemiz ve sosyal medya hesaplarımızı ziyaret edebilirler” diye konuştu.

Kaynak: Çorum Hakimiyet Gazetesi

Son Güncelleme: 07.09.2020 10:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.