AK Parti sordu, iş alemi cevapladı

Çorumlu işadamları ve sivil toplum kuruluşları AK Parti'nin düzenlediği toplantıda Çorum ekonomisi için bir araya geldi.

13 Aralık 2017 Çarşamba 16:13
AK Parti sordu, iş alemi cevapladı

MUSTAFA DEMİRER

AK Parti Ekonomi İşleri Başkanlığı’nın Çorum’da ekonomik öncelikler ve yatırım taleplerini belirlemek amacıyla başlattığı çalışmanın ikinci bölümü Çorumlu işadamları ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile gerçekleştirildi.

AK Parti Ekonomi İşleri Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Erdal Tanas Karagöl başkanlığında ‘Şehirlerin Ekonomik Beklentileri’ başlıklı Anitta Otel’de düzenlenen toplantıya, üniversite ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, bazı parti yöneticilerinin yanı sıra yaklaşık 60 işadamı katıldı.

‘Şehrin Ekonomik Beklentileri’ başlıklı toplantıda İşadamlarına ‘Hükümetin son 15 yılda şehrinizde gerçekleştirdiği ve sizi en çok memnun eden yatırımı veya projesi ne oldu? şu anda devam eden ve hızlandırılmasını istediğiniz proje nedir? Önümüzdeki dönemde şehrinizde başlanmasını beklediğiniz en önemli yatırım ve proje nedir? Şehrinizin ihtiyaç duyduğu yatırımların gerçekleşmesinin önündeki en önemli engel (ler) nelerdir? şeklinde sorular yöneltildi.

İşadamlarına yöneltilen soruların cevabı anket tarzında yazılı olarak alınırken, AK Parti Genel Merkezi Çorum’da çalışmalarla teşkilatlar, iş çevreleri, üniversite, sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlardan o kentin öncelikli yatırım taleplerini belirlemiş olacak. Söz konusu beklentiler raporlaştırılarak genel merkeze sunulacak ve böylece 2023 hedeflerine ilişkin bir yol haritası tespit edilecek.

Son Güncelleme: 13.12.2017 18:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.