Akkaş'tan 'barut fabrikası' açıklaması

Çorum’un Sungurlu TSO Başkanı Behiç Akkaş, yakın zamanda fişek, barut gibi fabrikaların Organize Sanayi Bölgesi’ne kurulacağını açıkladı.

15 Haziran 2022 Çarşamba 13:19
Akkaş'tan 'barut fabrikası' açıklaması

Çorum’un Sungurlu İlçe Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Behiç Akkaş, yakın zamanda fişek, barut gibi fabrikaları Organize Sanayi Bölgesi’ne kurulacağını açıkladı.

Akkaş yaptığı açıklamada, Sungurlu Organize Sanayi Bölgesinde (OSB) yakında kurulacak fabrikalarla işsizliği bitireceklerini belirterek, “Sungurlu’muzun gelecek tarihine imza atıyoruz” dedi.

TSO Başkanı Behiç Akkaş, bugüne kadar yaptıkları çalışmalarının meyvesini almaya başladıklarını, Organize Sanayi Bölgesine yakında kurulacak fabrikalarla ilçenin kaderinin değişeceğini ifade etti.

'İNANDIK VE BAŞARDIK'

“Sungurlu halkımıza buradan sesleniyorum; 2023 yılında işsizliği bitiriyoruz” diyen TSO Başkanı Behiç Akkaş, “Yıllardır işsizliğin, göçün, nüfus kaybının gerçeğini yaşadık. Sungurlu halkı olarak hikâyesini çok dinledik. ‘Çorum’un en büyük ilçesi’ unvanını dahi kaybettik. Ama yılmadan, usanmadan el birliğiyle çalışıp, (biz bu sorunu kökünden çözelim) dedik. İnandık ve başardık… Hem göç alacağız, hem işsizlik sorununu tamamen bitireceğiz. Sungurlu’muzun gelecek tarihine imza atıyoruz” dedi.
Çok yakında Sungurlu Organize Sanayi Bölgesinde mermi, fişek ve barut gibi çeşitli fabrikaların kurulacağının müjdesini veren Behiç Akkaş, çalışmak isteyenlerin başvuruda bulunmalarını istedi.

'BAŞVURULARINIZDA TSO REFERANS OLACAK'

Firmaların internet sitelerine girerek müracaatların yapılabileceği gibi TSO’nun da referans olacağını vurgulayan Akkaş şöyle devam etti; “Sungurlu Ticaret ve Sanayi Odasının kapıları sonuna kadar açık, hiç kimse tereddüt etmesin. Gerek Sungurlu’da ikamet eden, gerekse Sungurlu dışındaki hemşerilerimiz başvuruda bulunabilir. İş başvurularınızda sizlere referans olacağız. Bu vesile ile iş insanlarımıza personel konusunda kolaylık sağlamamız hususunda bizlere yardımcı olacaksınız.  Bu memlekette işsiz, aşsız kimse kalmayana dek çalışmalarımıza devam edeceğiz. İşsizlik artık Sungurlu’nun kaderi değil!”

Son Güncelleme: 15.06.2022 14:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Magazin 2022-06-15 13:41:25

VAllahi zerre ihtimal yok..oyle fabrikalar yerleşim alanları 50km uzağına kurulur izin verilir örnek Elmadağ..kimse kimseyi kandırmasin

Avatar
mustafa 2022-06-15 14:01:08

merkez osb kaçırttın adamları mutlu musun

Avatar
GÖREN GÖZ 2022-06-17 10:12:42

yav he he ahlatçı mal mı çoruma kursun fabrikayı tabii ki sungurlu ya kuracak ,işletme kurulurken yer yol pazar vs. fizibilitesi yapılır.BU ADAM BARUTU NEREYE SATACAK KIRIKKALE ANKARA SİLAH FABRİKALARINA NİYE ÇORUMA KURSUN.ÇORUM ORGANİZE BANA YER VERMEDİ HİKAYESİ YERSEN....

Avatar
Bize göre 2022-06-16 11:01:20

Çetinden daha iyi işler yapıyor Behiç bey. Kendisini tebrik ediyofum

Avatar
Tokmak 2022-08-29 03:44:44

Ya ciddi misiniz?
Daha tarım dışı kullanım izni yok.
Hele hele böylesi tehlikleli bir tesisin yerleşim yerinde olması kabul edilemez.
Hiç mi ders almıyorsunuz?
Birşey olsa, başa kötü birşey gelse kimse üstlenmez.
Yazık.
Çok yazık.

Avatar
Ramazan Baysa 2023-06-10 13:46:30

Neden kötülüyorsunuz anlamıyorum şu anda fişek ve kapsül fabrikası üretime başladı bir iki aya kadarda barut fabrikası üretime başlayacak birazda sungurlu halkının yüzü gülsün Sungurlunun yarısından fazlası büyük şehirlere göç etti yazık günah değil mi