Ali Can Doğan’a yeni görev

Çorum SMMMO eski Başkanı Ali Can Doğan, TÜRMOB Etik Kurulu Üyeliğine seçildi.

16 Ocak 2023 Pazartesi 19:22
Ali Can Doğan’a yeni görev

Çorum Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası eski Başkanı Ali Can Doğan, mesleğin üst kuruluşu TÜRMOB Etik Kurulu Üyeliğine seçildi.

Doğan, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, "TÜRMOB Etik Kurulu üyeliğine seçilmem dolayısıyla bugün ilk toplantımızı yaparak, kurul üyelerimizle birlikte görev dağılımını gerçekleştirdik. Bu onurlu göreve seçilmemde emeği olan başta Genel Başkanımız Sayın Emre Kartaloğlu olmak üzere Genel sekreterimiz Sayın Yahya Arıkan‘a ve TÜRMOB Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür ediyorum. Gerek oda başkanlığım, gerekse bundan sonra aldığım tüm görevlerde hiç bir zaman desteğini esirgemeyen ekip arkadaşlarıma ve meslektaşlarıma tüm kalbi duygularımla teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum." ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.