Altın Koz 'un mutfağında yetişiyorlar

Aşçı yardımcılığı kursuna katılan Oğuzlarlı gençler Altın Koz Sosyal Tesislerinin mutfağında yetişiyor.

28 Haziran 2019 Cuma 20:39
Altın Koz 'un mutfağında yetişiyorlar

Oğuzlar' da Halk Eğitim Merkezi tarafından açılan aşçı yardımcılığı kursu ile Oğuzlarlı gençler Altın Koz Sosyal Tesislerinin mutfağında yetişiyor.

Türkiye'nin saklı cenneti Oğuzlar’da yer alan Altın Koz Tesisleri hem İlçe turizmine katkı sunuyor hem de gençlerin kendilerini yetiştirerek meslek edinmelerine aracı oluyor.

Oğuzlar Belediye Başkanı Muzaffer Yıldırım, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, "Altın Koz Tesislerimiz Oğuzlar turizmi için çok büyük bir nimet. Bu nimeti Oğuzlarlı gençlerimiz de aşçı yardımcılığı kursu ile tesisimizin mutfağında yetişerek kendilerini hizmet sektörüne hazırlıyorlar. Bu kurs ile Tesisimizin gençlerimize istihdam kapısı açacak olması bizleri sevindiriyor. Aşçı yardımcılığı kursu alan tüm gençlerimize eğitimlerinde başarılar dilerim.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.