Anitta’nın yeni sahibi Ceylan’la görüştü

Çorum’da Anitta Otel’in yeni sahibi, Irmakçılar A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı işadamı İhsan Ceylan, Milletvekili Ceylan'ı ziyaret etti.

06 Ocak 2022 Perşembe 19:01
Anitta’nın yeni sahibi Ceylan’la görüştü

Çorum’da Anitta Otel’in yeni sahibi, Irmakçılar A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı işadamı İhsan Ceylan ve Av. Ayhan Kalenderoğlu, AK Parti Çorum Milletvekili MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan’ı ziyaret ederek, turistik tesisin yeniden işletmeye açılması süreci hakkında bilgi paylaşımında bulundu.

Anitta Otel’in yeni sahibi İhsan Ceylan otelin yeniden açılarak Çorum’a hizmet vermeye devam etmesi sürecindeki destekleri nedeniyle Ceylan’a teşekkür ederek, tesisi yeni ve modern bir yatırımla en kısa zamanda hemşehrilerinin hizmetine sunacaklarını söyledi.

Ziyaret nedeniyle iş insanı İhsan Ceylan’a teşekkür eden Milletvekili Ceylan “Çorumlu sanayicilerimize, iş adamlarımıza, esnaflarımıza, kurum ve kuruluşlarımıza memleketimize katkı sağlamak noktasında yaptıkları her çalışmada, her zaman destek olduk, olmaya da devam edeceğiz. Bizim sevdamız ve derdimiz memleketimizin dinamikleriyle Çorum’umuza hizmet etmektir. Hiçbir çalışanımızın mağduriyetine neden olmadan, Çorumumuzun güzide bir işletmesinin ışıklarının yanmaya, memleketimize hizmet etmeye devam etmesini istiyoruz” dedi.

Son Güncelleme: 06.01.2022 19:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Siradan bir ASC pozu 2022-01-06 20:56:40

A.S.C 'nin bi yerden daha parmagi cikti. Demek ki Anitta'yi alirken referansini kullanmis. Baksana samimiyete. Ulkeyi resmen mutehaatlere parca parca satmislar.

Avatar
öz çorumlu 2022-01-07 15:50:31

eyvah yakinda anitta kapanir

Avatar
alacali 2022-01-08 22:30:20

valinin koruma müdürüne ,milletin içinde hakaret eden ,renjide eden adam ahmet sami ceylan ,bi ak partili olarak utaniyorum sn vekilden ,ama çorumlu olarak bizler sessiz kaldik

Avatar
Para 2022-01-09 08:22:12

Para para para ……….