Ankara yolu üzerindeki arsa satılıyor

Çorum Belediyesi ticaret alanı işaretli arsayı yeniden satışa çıkardı.

24 Eylül 2018 Pazartesi 16:44
Ankara yolu üzerindeki arsa satılıyor

Mülkiyeti Çorum Belediyesi’ne ait imarda ticaret alanı işaretli arsa kapalı teklif artırma usulü ile tekrar satışa çıkartıldı.

Çorum Belediyesi Basın Biriminden yapılan açıklamada şu bilgilere yer verildi;“Mülkiyeti Çorum Belediyesi’ne ait Çepni Mahallesi’nde bulunan 19-K-1-A pafta 4456 ada 1 parsel de bulunan 2298,05 m2’lik arsa 2886 sayılı devlet ihale kanununun 35/a. Maddesine istinaden kapalı teklif artırma usulü ile hazırlanan şartname dahilinde tekrar satışa çıkartılmıştır. Ticaret alanı işaretli arsayı satın almak isteyen istekliler ihale şartnamesini Çorum Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nden temin edebilirler. İhale 26 Eylül Çarşamba günü saat 14.00’de Çorum Belediyesi 5.katta bulunan ihale salonunda encümen huzurunda gerçekleştirilecektir”

Son Güncelleme: 24.09.2018 18:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.