Aşgın: ‘Halk Et şube açmayacak’

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, şehir merkezinde HalkEt'in şube açmayacağını açıkladı.

21 Mayıs 2020 Perşembe 11:30
Aşgın: ‘Halk Et şube açmayacak’

Belediye tarafından Çorum halkının kaliteli, güvenli ve ucuz et tüketebilmesi amacıyla kurulan HalkEt, açıldığı ilk günden itibaren yoğun ilgi görürken, Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın başka şube açmayacaklarını açıkladı.

HalkEt’in şehir merkezinde de şube açmasıyla ilgili yoğun talepler geldiğini belirten Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, “Şehir merkezimizde işini layıkıyla yapan yeterli sayıda ve nitelikte kasap ve et satış noktalarımız, kıymetli esnafımız var. HalkEt olarak şehir merkezinde şube açmayı düşünmüyoruz. Evinin geçimini helalinden sağlayan kasap esnafımızı da düşünmek zorundayız.” Dedi.

HalkEt’in hijyen ve kalite anlayışıyla hizmet verdiğini vurgulayan Başkan Aşgın, “Çorum Belediyesi Mezbaha Tesisleri içerisinde yer alan HalkEt Tanzim Satış Mağazamızda iki gün önce satışlarımız başladı. Halkımızın yoğun bir teveccühünün olduğunu görüyoruz. Özellikle şehir merkeziyle ilgili talepler sosyal medyadan ve diğer mecralardan bizlere ulaşıyor. Şu an şehir merkezinde şube açmayı düşünmüyoruz. Esnafımızı düşünmek zorundayız. Bu işten evinin geçimini sağlayan kardeşlerimizi, esnafımızı da düşünmek ve onları da kollamak zorundayız. HalkEt, İskilip Yolu 4. Km.’de bulunan Tanzim Satış Mağazasında et satışlarına devam edecek.” Dedi.

AŞGIN: ‘ESNAF DOSTU BELEDİYEYİZ’

Çorum Belediyesi’nin her zaman Çorum esnafının yanında yer aldığını ve esnaf dostu bir belediye olduğunu vurgulayan Başkan Aşgın, “Biz bir yandan halkımızın kaliteli, hijyenik ve ucuz ürünlere daha rahat ulaşabilmeleri için çalışmalar yaparken diğer yandan da şehrimizde faaliyetlerine devam eden esnafımızı da düşünmek zorundayız. Bu anlamda her zaman yanlarında olduğumuz Çorumlu esnafımızla, bundan sonra da istişare içerisinde çalışmalarımızı gerçekleştireceğiz.” dedi.

Son Güncelleme: 21.05.2020 21:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Tolga 2020-05-21 11:38:20

Başkan kasaplar helalinden para kazanıyor olabilirler bundan kimsenin şüphesi yok ama et fiyatları çok yüksek.. şehir içine bir tane olsun açsan da haksız fiyat artışının önüne geçsen fakir fukarada et yese..

Avatar
FIRINCILARDA HELAL PARA KAZANIYOR AMA HALK EKMEK VAR 2020-05-21 15:34:51

Halkın başkanı böyle olmaz.mantığın yanlış. Halk ekmek niye var o zaman.çoğu şehirde tarım et mağazası var bizde yok. Halk istiyorsa yapmakla mükellefsin. Böyle başkanlık olmaz.

banner165