Aşgın’dan Halk Et açıklaması

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Halk Et hizmetiyle hemşehrilerine kaliteli, güvenli ve ucuz et yeme imkanı sunduklarını açıkladı.

20 Mayıs 2020 Çarşamba 12:24
Aşgın’dan Halk Et açıklaması

Çorum halkının kaliteli, güvenli ve ucuz et yiyebilmesi amacıyla kurulan HalkEt, et satışlarına başladı. Çorum Belediyesi tarafından kurulan Mezbaha tesisleri içerisinde yer alan HalkEt Tanzim Satış Mağazası, uygun fiyata kaliteli et tüketmek isteyenlerin hizmetinde.

Çorum Belediyesi olarak önemli bir hizmeti daha hayata geçirdiklerini belirten Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, HalkEt’in et satışlarına henüz yeni başlamasına rağmen yoğun bir ilgiyle karşılaştığını vurguladı. Çorum halkına kaliteli, güvenli ve ucuz et yeme imkanı sunduklarını kaydeden Başkan Aşgın, ““Mezhabadan Halka” sloganımızla yüzde kesimi yapılan yüzde 100 yerli hayvanları uygun fiyatlarla hemşehrilerimize sunuyoruz. İskilip Yolu 4. Kilometrede açtığımız HalkEt Tanzim Satış Mağazamızda büyükbaş ve küçükbaş etleriyle birlikte dana kavurma satışı da gerçekleştiriyoruz” dedi.

Başkan Aşgın, tüm Çorum halkını HalkEt Tanzim Satış Mağazasına gelerek HalkEt kalitesiyle tanışmaya davet etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
misafir 2020-05-20 12:50:56

Başkanım Halk ET güzel olmuşda yeri güzel olmamış koca çorumda başka yermi yok 4 km şehir dışı merkezi konumda bir yer seçimi olsaydı halk yararlanırdı ilginize teşekkür ederim

Avatar
Hangi kafa bu. 2020-05-20 15:59:17

Fakir vatandaş et yemesin diyorsun anladık. 4 km. Yol tepip gşt gel 8 km. hangş fakir ucuz et alabilir. Arabası olsa zaten fakir sayılmaz. HANGİ MANTIK BU BAŞKAN. OLMADI BÖYLE.

Avatar
VATANDAŞ 2020-05-21 08:26:14

Başkanım Halk Et bence çok güzel bir uygulamadır. kardeşim yiğiti öldür ancak hakkını yeme zamanla şehir içine de satış mağazası açılacaktır. ben inanıyorum

Avatar
Faytoncu 2020-05-20 21:40:37

Milletin dediği gibi 5km ötede gidis geliş 10 km. 10 tl ucuza et alsan .10 tl para verirsin. Yeri uygun degil ama carsi icinde satis tanzim noktaları olusturulabilir.

Avatar
fikretya 2020-12-17 05:51:55

Hizmet için teşekkür ederiz inşAllah sıra market ,şarküteri ve manav ürünlerinede gelir vatandaş aylık alışverişini rahat ve ucuz yolla yapar esnaf'da aklını başına alır.

banner165