Aşgın’dan o eleştiriye cevap

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, SO Orman ve Ağaç Ürünleri Grubu Meclis Üyesi Murat Erdal’ın eleştirisine cevap verdi.

07 Ocak 2023 Cumartesi 12:44
Aşgın’dan o eleştiriye cevap

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, TSO Orman ve Ağaç Ürünleri Grubu Meclis Üyesi Murat Erdal’ın Çorum Belediyesi Hizmet Binası’nın tefrişatının Çorum dışından tedarikçilere yaptırıldığı iddiası ve eleştirisine cevap verdi.

Hafta sonu düzenlenen meclis toplantısında esnafın her türlü eleştirisinin başlarının üstünde yeri olduğunu söyleyen Aşgın, şöyle devam etti: “Halil İbrahim Aşgın’ın esnafla olan çalışmaları ve esnafa olan bakışı iki kanepe ve koltukla zedelenebilecek bir konu değil. Kardeşimiz eleştirebilir. Fakat Halil İbrahim Aşgın’ın esnaf dostu olduğu tescillenmiştir. Sosyal Destek Kartı çıkararak esnafımızdan alışveriş yapılmasını sağladık. 90 esnafımızda bu kartlar geçerlidir. Dükkanını kapatmak zorunda kalan esnaflarımıza destek verdik. Biz her zaman esnafımızın yanında olduk olmaya devam edeceğiz. Pandemi döneminde filyasyon ekiplerinin taşınması için kendi esnafımıza bu imkanı sağlamıştık. Halil İbrahim Aşgın esnaf dostu mu taksicilerimize sorun ve tüm esnafımız size anlatacaktır. Tek tek ihale yapılırsa belediyenin yeni yerine taşınması zor olacaktı en hızlı şekilde ilerlemesi için Devlet Malzeme Ofisi tarafından malzemeleri temin ettik. Devlet Malzeme Ofisi’nin kendi şartlarına uygun Çorumlu bir firmadan bazı malzemeler alınmıştır."

Son Güncelleme: 08.01.2023 18:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Sorumlu 2023-01-09 11:49:41

İskilipli sembolü ile Tosya İskilip yolunun yapılmasını isteyen kişi gibi bizde ısrarla başkanımıza soralım...Tedaş ve corumgaz hiçbir uyarı ve ücret talep etmeden 10 yılını dolduran abonelerinin sayaclarini sessiz sedasız değiştirirken belediye niçin bu kurumlar gibi hareket etmiyor.Nicin kendi görevini vatandaşlara yaptırıyor...Suyu bedava vermiyorsunuz ki hadi buna da siz katlanin diyesiniz.Oyle bir durum yok.Zsm yapa yapa ücret alıyorsunuz...Hem su parası alacağım hemde vatandaşa kullandığı su saatini aldiracagim...Bunu takmak içinde ayrıca bir ücret talep edeceğim..Takma ücreti vermek istemiyorsan eski saatini belediyeye vereceksin...
Böyle bir ticaret böyle bir uygulama çok yanlış... Başkan bey duruma bir el atın...Boyle olmaz...Vatandaşın işi gücü var hem maddi hem manevi yoruyorsunuz.Simdiye kadar böyleydi.Boyle gelmiş öyle b

Avatar
murat 2023-01-09 16:09:38

eski binadaki mobilyalara ne oldu?
neden yeni aldınız?
tamir ettirin, yüzlettirin kullanın...

Avatar
Ahmet 2023-01-08 14:36:48

Belediye binasına alınan malzemenin oluşturduğu rant iki koltukla kanepe diyerek küçümsenemez.

Misafir Avatar
Rumuz 2023-01-08 20:42:05 @Ahmet

Rantın kelime anlamı 'bir malın, mülkün ya da paranın, belirli bir süre sonunda, hiç emek verilmeden sağladığı gelir.' Sen buradaki rantı gördüğüne göre muhteşem bir zekaya sahip olmalısın. Gözüyle görmeden konuşanlar Zonguldaktan değilde Trabzon'dan bakıyor tahminimce.

Beğenmedim! (0)