Auto Yücel’de Memur-Sen üyelerine indirim

Çorum’da Küçük Sanayi Sitesi’nde hizmet veren Auto Yücel ile Memur-Sen arasında indirim sözleşmesi imzalandı.

23 Temmuz 2020 Perşembe 15:09
Auto Yücel’de Memur-Sen üyelerine indirim

Çorum’da Küçük Sanayi Sitesi’nde hizmet veren Auto Yücel, Memur-Sen ve bağlı sendikaların tüm üyelerine hizmetlerinde yüzde 20 indirim uyguluyor.

Memur Sen Başkan Vekili ve Eğitim Bir-Sen Şube Başkanı Tekin Çınar ile Küçük Sanayi Sitesi 4. Cadde No: 7’de faaliyet gösteren Auto Yücel Oto Tamir İşletmesi Sahibi Erkan Yüce arasında indirim karşılıklı sözleşme imzalandı

Memur-Sen üyelerine verilecek Motif Kart ile Auto Yücel’e araçların mekanik kaporta, elektronik ve diğer onarımlarında yüzde 20 indirim uygulanacak.

Motif Kart alan tüm araç kullanıcılarının araçlarının sıvı kontrolleri, yaz ve kış bakım kontrolleri ücretsiz yapılacak. Kontroller esnasında arızalı parça vs. çıkarsa ücrete tabi değiştirilecek.

Son Güncelleme: 23.07.2020 18:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Şov 2020-07-23 15:38:29

Oto Yücel indirim yapsa ne olur yapmasa ne olur. Sonuçta resmi değil özel servis. İşini bilen zaten resmi servise gidiyor. Orada da zibizu vb. Uygulamalar ve zaman içinde kampanyalarla indirimler oluyor ve herkesin cebine mesaj geliyor. Tekin bey buradan ekmek çıkmaz. Siz onu bunu bırakınca 2 yılın içinde Osmancık ta nasıl oldu da TES 335 e çıktı ve EBS 190 A düştü. Şimdi sıkı durun ben diyeyim 6 ay siz diyin 7 ay en az 25-30 yolcu daha var. Böylece TES Osmancık ta EBS yi katlamış oluyor. Ha neden böyle biliyormusunuz malum sebepler, aynı yüzler ve malum defolulular yönetime çöreklenince öğretmenler EBS den soğuyor. EBS fikir ve çözüm üretmiyor. EBS nin öğretmen için söyleyeceği bir şey kalmadı. Hal böyle olunca milli düşünen ve vatansever olan öğretmen rotayı TES e çeviriyor. Siz şu Osmancıka Bi el atsanız belki az buçuk faydası olur. Ya işte böyle Tekin hocam adamlar aynı tas aynı hamam aynı yenilik yok icraat yok. Söylem yok.

Avatar
Şovcu 2020-07-24 18:44:34

Zaten bu indirim sözleşmesi sizin gibiler için imzalanmamistir muhtemelen o yüzden senin panik yapmana gerek yok. RAHAT OL !!

Avatar
Xman 2020-07-24 18:56:13

Birileri yapar birileri konuşur haliyle internet ortamida sahte kabadayı ortamı olduğu için herkes rahat rahat atiyor

Avatar
Şovmen 2020-07-24 19:05:29

Şovmen bey siz ne demeye çalışıyorsunuz burdan ekmek çıkmaz derken kişi kendinden bilir işi herkez senin gibi menfaatçi değil adam makam mevki gereği üyelere ındirim sağlamış teşekkür etmeniz gerekirken sağ sola çamur atıyorsun şikayetin isteğin dileğin varsa bu burdan klavdeyden rumuz isimle olmaz belliki seviyen bu kadar size tavsiyem bu işler burdan böyle olmaz auto yücel i tanımam bilmem ama indirim yapsa ne olur yapmasa ne olur diye sen sen ol kimseyi hakir görme Allah yukardan kafana bi çakar görme kaybı yaşarsın efendi ol başkandan randavü al adam gibi git görüş istediğini dileğini yüzüne söyle burası haber kanalı senin gibi tiplerin şov yapacağı pist değil

Avatar
Şov 2020-07-25 00:08:11

Malum sıkıntılar. Nokta