Bakan’a bir bir sıraladı

Çorum'un Sungurlu Ziraat Odası Başkanı Ramazan Kelepircioğlu, üreticinin sorunlarını Bakan Pakdemirli'ye aktardı.

17 Temmuz 2020 Cuma 12:54
Bakan’a bir bir sıraladı

Çorum'un Sungurlu İlçesi Ziraat Odası Başkanı Ramazan Kelepircioğlu, telekonferansla 'Tarım sektörü İstişare ve Değerlendirme Toplantısına’ katıldı.
Kelepircioğlu, Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli ile Genel Başkan Şemsi Bayraktar’ın katıldığı Tarım sektörü İstişare ve Değerlendirme Toplantısında birlik yönetim kurulu üyelerin ve çiftçilerden aldıkları bilgiler doğrultusunda tarım sektörünün sorunlarını dile getirdi.
Kelepircioğlu yaptığı açıklamada,”Özellikle kuraklık ve doğal afetten zarar gören çiftçilerimize gerekli olan destekler sağlanması, kredi borçlarının silinmesi veya ertelenmesi konusunda taleplerimizi ilettik. 2020 üretim yılı için 30 Haziran’da biten, ÇKS (Çiftçi Kayıt Sistemi) başvuruları 1 Eylül 2020 tarihine kadar uzatılmıştır” diye söyledi.
Kelepircioğlu, ”Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli ile Genel Başkan Şemsi Bayraktar’ın bizlere bu imkanı sağladıkları için kendilerine teşekkür ederiz” diye konuştu.

Son Güncelleme: 17.07.2020 13:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165