Bal üreticilerine destek

Finansbank, bal üreticilerine arıcılık destek veriyor.

30 Ocak 2014 Perşembe 17:24
 Bal üreticilerine destek

Finansbank, bal üreticilerine arıcılık destek veriyor.

Bal Üreticileri Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Odabaş, Finansbank Tarım Bankacılığı Portföy Yönetmeni Bektaş Şahin ve bal üreticilerinin katıldığı tanıtım toplantısında bal üreticilerine cazip kredilerin sunulduğunu söyledi.

Finansbank Tarım Bankacılığı Portföy Yönetmeni Bektaş Şahin, Tarım Bankacılığı konusunda yedi bölgede konumlandırdıkları uzman saha ekibi ile çiftçilere bire bir tarımsal danışmanlık hizmeti verdiklerini söyledi.

59 ilde 140 şube aracılığıyla çiftçilerin tohumdan hasada kadar tüm finansman sorunlarının çözümüne destek olduklarını belirten Şahin,

“Bankamızın web sayfasında Tarım Bankacılığı uygulamaları için hazırladığımız özel alandan, üreticilerimiz tarım danışmanlarına ulaşılabiliyor ve özel destek alma olanağı elde ediyor. Tarım çalışanlarına özel kredi paketleri, düşük faiz oranları ve 120 ay vadeli ensek ödeme koşullarıyla sunuyoruz.

Tarım çalışanlarının mevsimsel şartlarını dikkate alarak kredi ödemelerini müşterilerinin gelir elde etme dönemine uygun olarak Tarımsal hizmet ağımızı genişleterek 2014 yılında 65 ilde 150'yi aşkın şube ile çiftçilere hizmet etmeyi hedefliyoruz. Bu alanda temel stratejimizi tarım sektörünün yapısal sorunlarına çözüm getirecek yatırımları desteklemek olarak belirledik. Finansbank olarak, tarımsal işletmelerin, modern tekniklerle üretim yapan, ölçek ekonomisine uygun, yerel ve uluslararası pazarlara entegre olmasını sağlayacak yapıya ulaşmalarına destek vererek sektörle birlikte büyümeyi hedefliyoruz.

Arıcılık destek verdiğimiz önemli faaliyet kollarından biri. Üreticilerimizin işletme ve yatırım ihtiyaçlarını anında karşılıyor, onlara gelir dönemleri ile uyumlu ödeme planlarını sunuyoruz.” Dedi.

Bal Üreticileri Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Odabaş ise, kredinin Çorum arıcılığına çok büyük katkı olacağını ve ekipman alımında daha kolaylık sağlayacağını söyledi.







Son Güncelleme: 30.01.2014 17:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Zeki genç 2014-01-30 19:57:23

bal üreticilerinin öncelikli sorunu,ürettikleri balın pazarlanmasıdır.bu sorunu çözmedi̇ği̇mi̇z müddetçe alınacak her türlü tedbir geçici olacaktır.

banner165