Bankalara çağrı

TSO Meclis Üyesi Murat Erdal, bankaların finansman konusunda KOBİ’lere adil ve tarafsız  bir şekilde  yaklaşmalarını beklediklerini söyledi.

19 Şubat 2019 Salı 15:00
Bankalara çağrı

Çorum Ticaret ve Sanayi Odası Şubat Ayı olağan Meclis Toplantısı dün akşam TSO Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi.

Meclis Toplantısı’nda gündem maddelerinin görüşülmesinden sonra dilek ve temenniler bölümünde söz alan Meclis Üyesi Murat Erdal, Çorum’un, bölgesel anlamda bakıldığında sanayi yönünden ciddi bir potansiyel barındırdığını ve bu potansiyelin büyük bir bölümünü KOBİ’lerin oluşturduğunu vurgulayarak, ülkemize ve ilimize katma değerinin artması, mevcut projelerinin desteklenmesi için, bankaların finansman konusunda KOBİ’lere adil ve tarafsız  bir şekilde  yaklaşmalarını beklediklerini söyledi.

Daha sonra, ticari hayatın en önemli ödeme araçlarından biri haline gelen online tahsilat, e-ödeme ve sanal pos uygulamaları hakkında Meclis Üyeleri  yapılan sunumla bilgilendirildi.

Son Güncelleme: 19.02.2019 15:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.