Bayat'ta personel alımı

İŞKUR yeni ilan yayımladı. Buna göre Bayat SYDV'ye personel alınacak

19 Şubat 2020 Çarşamba 15:34
Bayat'ta personel alımı

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) yeni belediye ve SYDV iş ilanları yayınladı. İŞKUR’un ‘’kurum dışı kamu işçi alımı’’ kategorisinde yayınlanan 67 farklı belediye iş ilanlarına göre, kamu kurum ve kuruluşlarında daimi olarak istihdam edilmek üzere toplam 714 personel alımı yapılacak. Personel alımlarında KPSS şartı istenmeyecek olup, en az ilköğretim, lise, önlisans ve lisans mezunu öğrenim düzeyinden adaylar kendi meslek guruplarına göre başvuruda bulunabilecekler.

Söz konusu yerler arasında Çorum’un Bayat İlçesi de var. Buna göre, Bayat SYDV’ye personel alınacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Seydi Anbar 2020-05-21 22:20:38

15.yıllık bahcivanlik deneyimim var ÇORUM a geldim geleli bahcivanlik işi bulamadim çok sevdigim bir meslek ama malesef

Avatar
Azra 2020-08-04 23:29:13

Ya kardeşim biz napalm ölelimmi bayatta yaşıyorum ama iş bulamıyorum ihtiyaç sahiplerini değil de zenginlere iş veriliyor birde 35.yaş altı çıktı kardeşim hastaneye 50yaş üstünü aldılar bize gelince yaş kriteri mi oluyor gerçekten bıktım artık torpille girenlerden porpil yapanlardan adam kayıranlardan yalakalardan bıktım çocuklarım var okutmak zorundayım ama torun torba sahibi olmuş insanları alıyorlar:okulumu okudum lise ikideyim ama buda bir işe yaramadı artık batsın bu dünya diliyorum ALLAH,TAN Amin????

Avatar
vatandas 2021-02-17 02:41:29

Ben universite mezunuyum ve bostayim.torpillolerden sira gelmiyo ki faire fukaraya.