Belediye Beltaş işçisine yüzde 20 zam

Çorum Belediyesi işçilerine yapılan zam oranı belli oldu

01 Ağustos 2018 Çarşamba 14:21
Belediye Beltaş işçisine yüzde 20 zam

Çorum Belediyesi’nde çalışan işçilerin maaşlarına yüzde 20 oranında zam yapıldı.

Çorum Beltaş AŞ ile Hizmet İş arasında şirkette çalışan işçiler için toplu iş sözleşmesi imzalandı.  Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Yabacıoğlu ve Hizmet-İş Çorum Şubesi Başkanı Mustafa Köroğlu toplu iş sözleşmesini karşılıklı olarak imzaladı.

Yabacıoğlu konuya ilişkin “Şirketimiz bünyesinde faaliyet gösteren Çorum Belediyesi Halk Ekmek fabrikamızda ve diğer birimlerimizde çalışan işçilerimizi kapsayan sözleşme ile işçilerimizin maaşlarına %20 civarında zam yapıldı. Ayrıca işçilerin sosyal hakları, izinler v.b hususlarda da iyileştirmeler yapıldı. Gece sabahlara kadar özveri ile çalışan işçilerimize hayırlı olsun. Sözleşme 01.04.2018 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere iki yıllıktır. Ayrıca geçtiğimiz aydan da Çorum Belediye Personel Ltd. şirketinde çalışan işçilerimiz için de sözleşme yapılarak taşerondan geçen işçilerimizin özlük hakları ve ücretlerinde iyileştirmeler yapıldı."dedi.

Son Güncelleme: 01.08.2018 17:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.