Belediye işçilerine 585 lira zam

Çorum'un İskilip Belediyesi ile Belediye-İş Sendikası arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı, işçiye 585 lira zam yapıldı.

17 Kasım 2020 Salı 18:37
Belediye işçilerine 585 lira zam

Çorum'un İskilip Belediyesi ile Türk-İş’e bağlı Belediye-İş Sendikası arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı.

 İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük ile Belediye-İş Sendikası Şube Başkanı Mehmet Şen arasında imzalanan sözleşme kapsamında belediye işçilerine Aralık ayından itibaren geçerli olmak üzere yüzde 20 zam yapıldı.

İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük, yaptığı açıklamada, “Ülkemizin yaşadığı ekonomik sıkıntıları göz önüne alarak, Belediye-İş Sendikası ile imzaladığımız toplu sözleşme gereği belediye işçilerimize Aralık ayından itibaren geçerli olmak üzere yüzde 20 oranında yani 585 lira zam yapmış bulunmaktayız. Tüm işçilerimize hayırlı uğurlu olsun. İşçilerimizin alın teri olan maaşlarını aileleri ile sağlıklı ve mutlu günlerde tüketmelerini temenni ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.”dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kader 2020-11-17 22:31:10

Helal olsun başkan...