Belediye’den esnafa çek

Çorum Belediyesi yeni koronavirüs tedbirleri kapsamında işyerini kapatan esnafa alışveriş çeki desteği sağladı.

27 Kasım 2020 Cuma 15:22
Belediye’den esnafa çek

Çorum Belediyesi’nden yeni koronavirüs tedbirleri kapsamında işyerini kapatan esnafa destek geldi. İşyerini kapatmak zorunda kalan esnafa Ramazan Ayı öncesinde yaptığı gibi yine 300 TL’lik alışveriş çeki dağıtacak.

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, pandemi sürecinde tüm Çorum halkının yanında olduklarını şimdi de Çorum esnafına yönelik önemli bir çalışma yaptıklarını söyledi.

ÇESOB Başkanı Recep Gür ve beraberindeki heyetin ziyaretinde konuşan Başkan Aşgın, esnaf dostu belediyecilik anlayışı gereği temel gıda ihtiyaçlarının karşılanabilmesi amacıyla 300 TL değerindeki alışveriş çeklerini oluşturdukları ekiplerle işyerini kapatmak zorunda kalan esnafa ulaştıracaklarını vurguladı. Pandemi döneminde esnafın çok büyük fedakarlıklar gösterdiğinin altını çizen Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, “Pandemi döneminde şüphesiz en büyük fedakarlığı sağlıkçılarımız yaptı. Sağlık personelimiz ilk günden bu yana canla başla çalışıyor. Sağlıkçılarımızla birlikte esnafımız da çok büyük fedakârlıklar yapıyor. Kahvehanelerin, kıraathanelerin, servisçilerin, lokantacıların işleri büyük oranda düştü. Devletimiz imkanlar ölçüsünde esnafımıza gerekli destekleri veriyor. Bizler de Çorum Belediyesi olarak oda başkanlarımızla istişare ederek yaklaşık 1000 esnafımıza çeşitli desteklerde bulunduk. Az da olsa gönülden verdiğimiz bir destekti. İş yerleri tekrar kapandı, biz çalışma arkadaşlarımızla yaptığımız istişareler sonucunda geçmişte yaptığımız yardımlar gibi yine esnafımızın yanında yer alacağız.” Dedi.

Başkan Aşgın, bu zorlu süreçte esnafın yanında olmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.

ÇESOB TEŞEKKÜR ETTİ

Başkan Aşgın’ı ziyaretinde konuşan ÇESOB Başkanı Recep Gür de zor zamanlarında esnafın yanında olan Başkan Aşgın’a teşekkür etti.

Geçmişte de Çorum Belediyesinin kendilerine yönelik yardımlarının olduğunun altını çizen Gür, “Belediye Başkanımız ‘Ben esnafın başkanıyım’ dediği günden bu yana ekibiyle birlikte esnaf ve sanatkarımızın yanında olduğunu her zaman gösterdi. Geçmişte devletimizin imkanları doğrultusunda yaptığı katkıların yanı sıra belediyemiz 1000’e yakın esnafımıza imkanları doğrultusunda desteklerini verdiler. Bugün de yine esnafımıza nasıl destek olabiliriz diye istişare için buradayız. Esnafımıza verdiği destekler nedeniyle Belediye Başkanımıza ve ekibine teşekkür ediyorum. Biz sırt sırta vererek bu dönemleri atlatacağız ve eski günlerdeki gibi kucaklaşacağız. Yapacağımız çalışmaların esnafımıza hayırlı olmasını diliyorum.” şeklinde konuştu.

Son Güncelleme: 27.11.2020 19:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Budur 2020-11-27 22:26:57

Belediye sosyal yardım konusunda çok iyi... Alkışlıyorum

Avatar
Bumu 2020-11-28 01:18:53

Alkışlıyalım 300 lira alal bitmez işyeri kapanan ihtiyaç sahibi esnaf oparayla ne alabilirki marketen en az bi mutfak masrafı aylık bin beşyüz tl civarı

banner165