Belediye’den personel alımı açıklaması

Çorum Belediyesi, ‘www.kamuilanları.com’ adlı internet mecrasında yer alan işçi ve memur alımı ilgili bilgilere açıklık getirdi.

20 Temmuz 2019 Cumartesi 20:00
Belediye’den personel alımı açıklaması

Çorum Belediyesi, ‘www.kamuilanları.com’ adlı internet mecrasında yer alan ve belediyenin işçi ve memur alımı yapacak 29 il arasında yer aldığına dair bilgilerin gerçeği yansıtmadığını açıkladı.

Belediye Basın Birimi yaptığı açıklamada, , ‘www.kamuilanları.com’ internet sitesinde yayınlanan iş ilanları arasında Çorum Belediyesi işçi ve memur alımı yapılacak iller arasında gösterilmiş olmakla birlikte belediyemizde böyle bir memur ve işçi alımı söz konusu değildir. Değerli vatandaşlarımızın, resmi kaynaklardan yayınlanmadığı müddetçe bu tür sitelerden duyurulan iş ilanlarına itibar etmemelerini önemle rica ediyoruz.” ifadelerine yer verildi.

Son Güncelleme: 22.07.2019 13:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165