Belediye’ye hemşehri ziyareti

Albaraka Türk Katılım Bankası Genel Müdürü hemşehrimiz  Melihşah Utku, Belediye Başkan Vekili Yabacıoğlu'nu ziyaret etti.

01 Haziran 2018 Cuma 18:34
Belediye’ye hemşehri ziyareti

Albaraka Türk Katılım Bankası Genel Müdürü hemşehrimiz  Melihşah Utku, Belediye Başkan Vekili Ahmet Yabacıoğlu’nu ziyaret etti.

Belediye Başkanı Zeki Gül’ün şehir dışında olması nedeni ile Belediye Başkanlığına vekalet eden Yabacıoğlu başkanlık makamında Albaraka Türk Katılım Bankası Genel Müdürü Melihşah Utku ve beraberindeki heyeti kabul etti.

Çorum’da gerçekleştirilecek olan “Kalemin Bereketi” isimli hat ve tezhip sergisi ile Anitta Otel’de verilecek olan iftar yemeği münasebeti ile Çorum’a gelen Albaraka Türk Katılım Bankası Genel Müdürü Melihşah Utku, Belediye Başkan Vekili Ahmet Yabacıoğlu ile bir süre sohbet etti. Ziyarete Bölge Müdürü İbrahim Uzun, Çorum Şube Müdürü Aşkın Bolkan ve Çorum Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Çetin Başaranhıcal da eşlik etti.

Genel Müdür Utku kendisinin de Çorumlu olduğunu hatırlatarak, Çorum’da her zamanki gibi belediyecilik anlamında güzel işler yapıldığını, memleketine yapılan güzelliklerden memnuniyet duyduğunu belirterek, “Çorum’da açılacak olan ve nadide eserlerin bulunduğu hat sergisi  yurt içinde ve yurt dışında sınırlı yerlerde açıyoruz. Çorum’da bu sınırlı yerlerden bir tanesi. Bu serginin Çorum’da olmasından dolayı oldukça memnunum. Bizler makamında kabul eden Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Ahmet Yabacıoğlu’na da ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

Belediye Başkan Velili Ahmet Yabacıoğlu ise Albaraka Türk Katılım Bankası Genel Müdürü Melihşah Utku’nun ziyaretinden çok memnun olduğunu, Çorumlular’ı önemli mevkilerde  görmekten gurur duyduklarını belirtti. Albaraka Türk Finans’ın Çorum Belediyesi’ne her zaman destek olduğunu belirten Yabacıoğlu, serginin Çorum’da açılmış olmasından dolayı eşekkür etti.

Ziyaretin ardından Albaraka Türk Katılım Bankası Genel Müdürü Melihşah Utku, Belediye Başkan Vekili Ahmet Yabacıoğlu’na Hat işlemeli tablo hediye ederken, Belediye Başkan Vekili Ahmet Yabacıoğlu ise Albaraka Türk Katılım Bankası Genel Müdürü Melihşah Utku’ya günün anısına vazo hediye etti.

Son Güncelleme: 01.06.2018 18:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mustafa kalın 2018-06-03 07:29:36

İftarı içkili bir mekanda vermek uygun mu