Belediye'ye mutlaka uğrayın

İlan ve Reklam Vergisi ödemelerinde yarın son gün

30 Ekim 2017 Pazartesi 14:54
Belediye'ye mutlaka uğrayın

Çorum Belediyesi, İlan Reklam Vergileri ( tabela) konusunda mükelleflere uyarıda bulunarak, ikinci taksitlerin son ödeme tarihinin 31 Ekim 2017 Salı (yarın) günü olduğunu bildirdi.

Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Yabacıoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, "Belediye sınırları ile mücavir alanlar içinde yapılan her türlü ilan ve reklam, İlan ve Reklam Vergisi’ne tabidir. 2 taksit halinde tahsil edilen ilan ve reklam vergisinin ödenmesi hususunda Hemşehrilerimiz duyarlı davranacaklardır. Ayrıca belediye gelirleri içerisinde önemli bir yer tutan İlan Reklam Vergisi'nin yatırılması hususunda gerekli hassasiyeti gösteren vatandaşlarımız, şehrimize yapılan ve yapılacak olan güzel hizmetlere katkı sunmakta ve Çorum'umuzun daha da güzelleşmesine destek vermektedirler. Bundan dolayı da ayrıca teşekkür ediyorum" dedi.

Vatandaşların, Çorum Belediyesi’ne ait tüm borçlarını, kredi kartı ve internet üzerinden online ödeyebildiklerini de hatırlatan Ahmet Yabacıoğlu, “Anlaşmalı bankalardan ve belediyemizin bir başka hizmeti olan 333 0 333 numaralı telefonu arayarak telefon bankacılığı sistemi ile de borçlarını ödeyebilirler” diye konuştu.




 

Son Güncelleme: 30.10.2017 17:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.