Berber ve kuaförlerin sorun ve talepleri AK Parti'de

Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Mustafa Köse, AK Parti temsilcilerini ziyaret ederek, koronavirüs tedbirleri kapsamında işyerleri kapalı bulunan meslek mensuplarının sorun ve taleplerini iletti.

20 Nisan 2020 Pazartesi 23:20
Berber ve kuaförlerin sorun ve talepleri AK Parti'de

Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Mustafa Köse, koronavirüs tedbirleri kapsamında bir süredir işyerleri kapalı bulunan meslek mensuplarının sorun ve taleplerini AK Parti temsilcilerine iletti

AK Parti İl Binası’nda gerçekleşen ziyarette AK Parti Çorum Milletvekili MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, İl Başkanı Yusuf Ahlatcı ve İl Başkan Yardımcısı Murat Günay hazır bulundu.

Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Mustafa Köse’den Covid-19 kapsamında berber ve kuaför esnafın sorunlarını dinleyen parti temsilcileri, meslek mensuplarının yaşadığı sorunları gidermek ve çözümü noktasında üzerlerine düşeni yapma sözü verdiler.

Son Güncelleme: 20.04.2020 23:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Memleket 2020-04-20 23:41:24

Önce can önce can.ah ülkem vah ulkem

Avatar
çözüm 2020-04-21 08:58:08

mecitözünde berberler belediyenin kampanyası ile 65 ve üstüne evlerde hizmet veriyomuş ilçenin kampanyasına dahil olun bari hiç yoktan iyidir şu günlerde bari sızlanman beterin beteri var berberler bu zamana kadar zaten berberlik dışında ek birtakım işlerde yaparlarmış araba ev arsa alım satımı gibi ne gibi sorunları vardır acep yağ derdindelerdir başka ne olacak

Avatar
İskilipden 2020-04-20 23:31:44

Esnaf kapatıyor, ulusal marketler makine satıyor. Bekkallar bitti, berberler de bu uygulema ile bitecek aş, iş gerek bir an önce inşAllah norlale döner ülkemiz.

Avatar
Kenann 2020-04-21 00:48:55

Bu sorun Ceylan'a 5 beden büyük gelir.