Bilsar’ın ABD açılımı Çorum’a yarayacak

Bilsar, Organize Sanayi Bölgesi’nde 20 milyon liralık yeni yatırıma hazırlanıyor.

07 Ekim 2021 Perşembe 00:04
Bilsar’ın ABD açılımı Çorum’a yarayacak

Türkiye'nin tek çatı altındaki en büyük gömlek üretici olan Bilsar, Organize Sanayi Bölgesi’nde yeni yatırıma hazırlanıyor. Yeni pazarlarla birlikte üretimini artırmayı hedefleyen Bilsar'ın 20 milyon liralık yeni yatırım yapacağı duyuruldu.

Dünya Gazetesi Yazarı Özge Yavuz, Bilsar CEO'su Selman Bilal'le söyleşi yaptı.

Selman Bilal’in sektörün dünyadaki durumu, şirketin hedefleri ve yeni yatırımla ilgili değerlendirmeleri  köşesine taşıyan Dünya Gazetesi Yazarı Özge Yavuz, özetle şu ifadelere yer verdi: “Pandemi döneminde müşterilerini kaybetmeyen ve bunun için birçok girişimi hayata geçiren Bilsar, şimdi ABD’li firmalarla flörtte. Bu görüşmeler ise, yeni yatırımlar getirecek. Avrupalı 30 üst segment markaya üretim yapan, Türkiye’nin tek çatı altındaki en büyük gömlek üreticisi Bilsar, şimdi de ABD’li 6 firmayla flört ediyor. Çorum OSB’de yıllık 2 milyon 200 bin adetlik üretim yapan şirket, yeni siparişleri karşılamak için, ilde, 20 milyon liralık ek yatırım yapacak. Yeni yatırımla birlikte toplam istihdam bin 400’e ulaşacak. Çorum’da 20 milyon TL’lik ek yatırıma hazırlanan şirketin patronu Selman Bilal’le, yeni dönemdeki hedef ve fırsatları konuştuk…”

Son Güncelleme: 07.10.2021 19:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Çorum'lu 2021-10-07 18:25:22

Çorumlunun yaptığını TÜRKİYEM'DE kimse yapamaz. BÖLGESİNDE İhracat şampiyonu, Hükümet yatırımlarında sonuncu. Çorumun düşmanı çok, ama dostu yok.

banner165