BMC ile anlaştık

Çorum sanayisinden üç firma BMC ile çalışacak

12 Aralık 2017 Salı 16:58
BMC ile anlaştık

Çorum'da bulunan BMC Otomotiv Grubu yöneticileri bazı sanayi tesislerini ziyaret etti. İncelemenin ardından yapılan değerlendirme sonucunda BMC firmasının Çorum'dan iki sanayi kuruluşu ile anlaştığı, bir firma ile de ortak proje geliştirme kararının öne çıktığı bildirildi.

İzmir’de kurulu BMC’nin Yönetim Kurulu Üyesi Taha Yasin Öztürk, BMC Satın alma ve Lojistik Direktörü İrfan Konur, BMC Satın Alma Müdürü Fevzi Savrun, BMC Trim Motor Elektronikten Sorumlu Satın Alma Ekip lideri Anıl Kına, BMC Mekanikten Sorumlu Satın Alma Ekip lideri Mehmet Güleç, dün Çorum’a gelerek önce Vali Necmeddin Kılıç’ı makamında ziyaret etmiş, adından TSO Toplantı Salonu’nda sanayicilerle bir araya gelmişti.

BMC heyeti Duduoğlu Döküm, YETSAN, Çağıl, Era, Armor Isı, Alapros, Kızılırmak Holding, Teknik Çelik, Taç, Alapala ve Yağmaksan Makine sanayi tesislerini yerinde ziyaret ederek incelemerde bulundu.

BAŞARANHINCAL: "BEKLENEN BAŞARIYI ELDE ETTİK'

Konuya ilişkin bilgi aldığımız Çorum Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Çetin Başaranhıncal, BMC yöneticilerinin yaptıkları değerlendirme sonucunda, savunma sanayisine tedarik hususunda Çorum'dan iki firma ile gizlilik anlaşması yapmayı uygun bulduklarını, bir firma ile de proje geliştirme fikrinin ön plana çıktığını açıkladı. Başaranhıncal, BMC ile karşılıklı yapılan ziyaretlerin Çorum sanayisi açısından beklenen sonucu verdiğini belirterek, " Çorum sanayisi açısından başarılı bir sonuç elde ettik. Bu konuda Sayın Valimizin başından sonuna kadar büyük emek, gayret ve desteğini gördük. Kendisine iş alemi adına teşekkür ediyorum."dedi.

Öte yandan BMC heyeti Çorum Müzesi'ni de ziyaret ederek hitit medeniyeti hakkında Müze Müdürü Önder İpek'ten bilgi aldı.

Son Güncelleme: 13.12.2017 14:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İskilipden 2017-12-13 20:16:30

Otomotiv büyük pazar Çorum sanayisi ÇOK GÜÇLÜ bunuda gördü inşAllah seri üretime geçeriz