Bölge OSB için ilk yatırım taahhütü

Çorum’un İskilip İlçesi Ziraat Odası Başkanı Seyfullah Mücahit Şahin, İskilip veya bölge OSB için ilk yatırım taahhütünde bulunan isim oldu.

20 Aralık 2022 Salı 14:07
Bölge OSB için ilk yatırım taahhütü

Çorum’un İskilip İlçesi Ziraat Odası Başkanı Seyfullah Mücahit Şahin, ilçenin kalkınmasına öncülük ederek büyük bir katkı sağlayacağına inandıkları İskilip veya Bölge Organize Sanayii taleplerinin oda ve üyelerini heyecanlandırdığını belirterek, yatırım taahhüdünde bulundu.

İşte o açıklama:

“İlçemiz kanaat önderleri ve sivil toplum kuruluşları öncülüğünde talep girişimi devam eden ve olumlu sonuçlanacağına tam inandığımız Organize Sanayi Bölgesi çalışmaları Devlet Büyüklerimiz tarafından olumlu karşılanması halinde İskilip Ziraat Odası İktisadi Teşekkülü adına ilk parsele talip olduğumuzu ve de yatırım taahhüdünü şimdiden verdiğimizi kamuoyu ile paylaşmak isteriz.

Bilindiği üzere yaptığımız projeler ile son sistem selektör ve ihale aşamasındaki dondurarak sebze meyve kurutma tesislerimizi ve bundan sonra uygulamaya koyacağımız projelerimiz ile mevcut projelerimizi kapasite artırımı ile Organize Sanayi Bölgesinde hizmete sokmak ve İskilip halkımızdan çiftçilerimizden daha fazla istihdam sağlamak da bizlerin en büyük arzusudur.

Bu vesile ile bu girişimleri destekliyor, kabul görmesi halinde ilk parsele talip olduğumuzu beyan ve taahhüt ediyoruz.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
iskilipden 2022-12-20 14:16:28

SEÇİM GELİYOR. Vaad çok ancak İCRAAT GEREKLİ DURDUK DURDUK olmuyor. seçim vaadimi gündeme getirilmesi mi isteniyor ama ilçe eriyor eriyor küçüklüyor esnalar kapanıyor gençler mecbur dışarı gidiyor bir istek var ilçeye yatırım gelsin. . devletimizin Sosyal hizmetleri gelsin yol, su, eğitim, sağlık, başka isteğimiz yok bunlar gelirse ilçe 90' hızla yukarıya doğru ilerler

Avatar
Öz İskilip li 2022-12-20 17:56:46

Medeni cesaretinden dolayı tebrik ederim, İskilip e OSB ya olacak ya olacak, engelleyen kim olursa ezer geçeriz, bilesiniz...

Avatar
Hasan 2022-12-20 18:05:21

Ucuz yorum yapana kadar elini taşın altına koy be hemşehrim, sizin seçimden başka aklınız ermiyor mu, siyasetiniz batsın, İskilip bitiyor, hala dedikodu, yazık.

Avatar
Fikret 2022-12-20 18:28:03

Mücahid bey İskilip e OSB yapılsın diye destek verenlerden, yorumcu efendi lafdan başka ne yaptın, siyasetiniz batsın, ilcede genç adam kalmadı.