Borsa'ya aday olmuyorlar

Ali Bektaş ve Mustafa Boyraz, Çorum Ticaret Borsası seçimlerinde aday olmayacaklarını açıkladılar

09 Nisan 2018 Pazartesi 16:28
Borsa'ya aday olmuyorlar

Çorum Ticaret Borsası Başkanı Ali Bektaş ve Meclis Başkanı Mustafa Boyraz, 15 Nisan’da gerçekleştirilecek borsa seçimlerinde aday olmayacaklarını açıkladılar.
Konuya ilişkin bir açıklama yapan Çorum Ticaret Borsası Meclis Başkanı Mustafa Boyraz ve Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bektaş, borsa organ seçimlerinin 15 Nisan 2018 Pazar günü 12.00-17.00 saatleri arasında borsa hizmet binasında yapılacağını belirterek, “Yaklaşık 5 yıldır görevine devam eden Yönetim Kurulu ve Meclisimiz bu seçimlerde aday olmayacaktır. Seçimin ardından 4 yıllığına göreve başlayacak arkadaşlara başarılar diliyoruz. Borsamız seçimlerinin “Çorum iş dünyasına ve üyelerimize hayırlı uğurlu olsun" ifadelerini kullandılar.

İHA

Son Güncelleme: 10.04.2018 14:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165