Borsa’ya hayırlı olsun ziyareti

İl Nüfus Müdürü Emrullah Akdemir, İl Planlama Müdürü Ali Kılıçarslan ve İl Mahalli İdareler Müdürü Nihat Özarslan, Çorum Ticaret Borsası’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

13 Haziran 2013 Perşembe 09:34
 Borsa’ya hayırlı olsun ziyareti

Ziyarette, Ticaret Borsası Başkanlığı’na seçilen Ali Bektaş ve yeni yönetime başarı dileklerini iletip, “Hayırlı olsun.” dediler.

Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bektaş ve Borsa yönetimi de, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, Borsa hizmet binasını gezdirdiler. Bektaş, hizmetler, labaratuvar analizleri vs. konularda ziyeretçilere bilgiler verdi.

Çorum Ticaret Borsası Başkanı Ali Bektaş, TKDK İl Koordinatörü Emin Serdar Kurşun’u makamında ağırladı.

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme (TKDK) İl Koordinatörü Kurşun, Borsa’yı ziyaretinde Başkan Bektaş ve yeni yönetime hayırlı olsun dileklerini iletti.

Sohbet havasında gerçekleşen ziyarette TKDK İl Koordinatörü Serdar Kurşun, AB destekleri hakkında bilgiler verdi, karşılıklı görüş alış verişinde bulunuldu.

Borsa Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bektaş da, ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirerek teşekkür etti.




Son Güncelleme: 13.06.2013 09:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.