Bu sabah fiyatı...

Yeni güne 379 liradan başlayan gram altın şu dakikalarda 375 liradan işlem görüyor.

01 Mayıs 2020 Cuma 10:39
Bu sabah fiyatı...

İstanbul Borsası`nın işleme kapalı olduğu 1 Mayıs Cuma gününde herhangi bir işlem olmayacak ancak altın fiyatları vatandaşlar tarafından araştırılmaya devam edecek. Gram altın dün günü 383 liradan tamamladı. Yeni güne 379 liradan başlayan gram altın şu dakikalarda 375 liradan işlem görüyor. Çeyrek altın 617 liradan, Cumhuriyet altını da 2.466 liradan alıcı buluyor. Altının ons fiyatı ise 1.675 dolarda dengelendi.

Bugün yurt içi piyasalar kapalı ancak altın fiyatları yatırımcısının merak konusu.

Gram altın fiyatları geçtiğimiz haftalarda 390 lira seviyelerine çıkarak rekor kırmıştı. Bu hafta ise rekor seviyelerini geride bırakarak 382 lira seviyelerinde haftaya başlamıştı.

Gram altın dün günü 383 liradan tamamladı. Yeni güne 379 liradan başlayan gram altın şu dakikalarda 375 liradan işlem görüyor. Çeyrek altın 617 liradan, Cumhuriyet altını da 2.466 liradan alıcı buluyor.

Altının ons fiyatı ise 1.675 dolarda dengelendi.

Öte yandan bugün ABD'de imalat sanayi Satınalma Yöneticileri Endeksi (PMI) ve ISM imalat sanayi endeksi verileri takip edilecek.

Milliyet

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165