Bu site Türkiye’ye örnek

Zanaatkarlar Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Mustafa Fındıkcı, kooperatifte yapılan çalışmaları anlattı.

31 Ocak 2021 Pazar 15:01
Bu site  Türkiye’ye örnek

S.S. Zanaatkarlar Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Mustafa Fındıkcı, kooperatifte yapılan çalışmaları anlattı.

Çorum’a Türkiye’ye örnek bir sanayi sitesini kazandırmak istediklerini ve bunun içinde yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıyla birlikte gece-gündüz demeden yoğun bir tempoda çalışmaları sürdürdüklerini belirten Mustafa Fındıkcı, Çorumlu esnafa sosyal donatılarıyla beraber modern ve çağın gerektirdiği şartlarda uygun yeni işyerlerini biran önce tamamlamanın gayreti içinde olduklarını vurguladı. Fındıkcı, özellikle pandemi döneminde yaşanan sıkıntılara rağmen çalışmalara ara vermeden devam ettiklerini söyledi.
Son zamanlarda çalışmaların ağırlığını oluşturan Hurdacılar Sitesi’nde çalışmaların sonuna gelindiğini bildiren Kooperatif Başkanı Mustafa Fındıkcı, 2021 yılı içerisinde altyapı çalışmalarının da tamamlanmasıyla birlikte Hurdacılar Sitesi’nin sahiplerine tesliminin yapılabileceğini açıkladı.

Hurdacılar sitesindeki çalışmaların sonuna gelindiğini belirten Başkan Fındıkcı 190, 191, 192 ve 193 nolu adalarda mevsim şartlarının müsaade ettiği doğrultuda hafriyat çalışmalarının devam ettiğini, bazı adaların ise çatı kapatma işlemlerine başlanıldığını söyledi.
Oldukça geniş bir alana sahip olan inşaat alanında ayrıca dolgu ve stabilize çalışmalarının da devam ettiğini kaydeden Başkan Mustafa Fındıkcı, Kooperatif ortaklarının menfaatini her zaman gözettiklerini, bu doğrultuda işlerin aksatılmadan sürdürülebilmesi için de banka kredileri konusunda yaptıkları girişimlerin neticelendiğini vurguladı.

Halk Bankası ile yapılan kredi anlaşma neticesinde 25 milyon TL kredinin onaylandığını müjdeleyen Kooperatif Başkanı Mustafa Fındıkcı, Kredinin kullanılmasında büyük destek veren AK Parti Çorum Milletvekili ve MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan’a AK Parti İl Başkanı Yusuf  Ahlatcı’ya, Çorum Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Çetin Başaranhıncal’a ve emeği geçenlere teşekkür eden Başkan Mustafa Fındıkcı, sağlanan kredinin inşaatın durmadan ilerlemesi ve işyerlerinin hızlı bir şekilde yapılmasına katkı sağlanacağını dile getirdi.

Kooperatif yönetim ile birlikte tüm mesailerini kooperatif üyelerine kazandıracakları yeni işyerlerine harcadıklarını kaydeden Fındıkcı, “Bizim amacımız esnafımıza ve Çorum’a Türkiye’nin en modern sanayi sitelerinden birini kazandırmaktır.  Bu amaç doğrultusunda ben ve arkadaşlarım yoğun çaba sarf ediyoruz. Bizlere güven duyan tüm kooperatif üyelerimize ve ilgi alakasını esirgemeyen esnaf ve sanatkarlar ile Çorum halkına teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

Son Güncelleme: 31.01.2021 17:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kenan 2021-01-31 16:53:31

Helal olsun inşAllah Konyadakileri yakalarız Büsan, Atiker, Ayekkkabıcıler ve organize (5.da doldu) sanayii bölgelerini hatta ASELSAN KONYAYA YAPTIĞI BİNANIN İNŞAATI BİTTTİ. ASELSANIN BİR UCUNDAN TUTUP ÇORUMUMUZA GETİRİLMELİDİR. DAHA İLERİYE DEVAM EDİLMELİ. SANAYİİ OLURSA RAYLI SİSTEM GELİR.