Buzağı destekleri için yeni uygulama

Buzağı destekleme başvurularına dilekçe şartı kaldırıldı.

01 Nisan 2020 Çarşamba 13:01
Buzağı destekleri için yeni uygulama

Buzağı destekleme başvurularına dilekçe şartı kaldırıldı.

Tarım ve Orman İl Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre; 01.04.2020 – 15.06.2020 tarihleri arasında yapılması planlanan 2019 Yılı 2. Dönem Buzağı Destekleme Başvuruları için dilekçe alınmayacaktır. Bir defaya mahsus olmak üzere 2019 yılı için birlik üzerinden veya bireysel olarak destekleme başvurusu yapmayanlar dilekçe vermelerine gerek olmaksızın başvuru yapmış sayılacaklardır.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Tarım ve Orman İl Müdürü Orhan SARI "Covid 19  virüs salgını ile mücadele kapsamında üreticilerimizin evlerinde kalmalarının hayati önem arz ettiği bu salgın günlerinde, 2019 yılı 2. Dönem buzağı desteklerinden yararlanmak isteyen üreticilerimizin işlemleri bir defaya mahsus olmak üzere yazılı talepte bulunmalarına gerek olmaksızın yenilenecektir.

Üreticilerimize hayırlı uğurlu olmasını diler, sağlıklı ve bereketli günler dilerim.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.