ÇESİAD öğrencilerimiz için önemli

Vali Sabri Başköy, Çorumlu Eğitimci Sanayici ve İş Adamları Dayanışma Derneği'nin (ÇESİAD) yeni yönetim kurulu üyelerini makamında kabul etti.

18 Eylül 2013 Çarşamba 22:36
 ÇESİAD öğrencilerimiz için önemli

Vali Sabri Başköy, Çorumlu Eğitimci Sanayici ve İş Adamları Dayanışma Derneği'nin (ÇESİAD) yeni yönetim kurulu üyelerini makamında kabul etti. Ziyarette, ÇESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Lapacı ve yönetim kurulu üyeleri Hasan Berber, Mustafa Özsoy ve Sabri Çağlar da hazır bulundu.

24 Ağustos'ta yapılan seçimlerin ardından ÇESİAD Yönetim Kurulu Başkanlığı'na seçilen Ahmet Lapacı ve diğer yönetim kurulu üyeleri, Vali Başköy’ü ziyaret ederek, yapılan çalışmaları hakkında bilgi verdi.

İstanbul'da bulunan Çorumlu Üniversite öğrencilerimize burs vermesi ve onların kaynaşması açısından ÇESİAD'ın son derece önemli olduğunu ifade eden Vali Başköy, ÇESİAD Yönetim Kurulu Başkanlığı'na seçilen Ahmet Lapacı ve diğer yönetim kurulu üyelerini tebrik ederek, kendilerine çalışmalarında başarılar diledi.




Son Güncelleme: 18.09.2013 22:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.