Ceylan'dan sonra bir açıklamada Kaya'dan

Çorum Organize Sanayi Bölgesi’ne Gümrük Müdürlüğü Hizmet Binası yapılması için Sanayi Bakanlığı'ndan teknik heyet geliyor.

22 Haziran 2021 Salı 17:12
Ceylan'dan sonra bir açıklamada Kaya'dan

Çorum Organize Sanayi Bölgesi’ne Gümrük Müdürlüğü Hizmet Binası yapılması için Sanayi Bakanlığı'ndan teknik heyet geliyor.

Ticaret Bakanı Mehmet Muş’a yapılan ziyarete ilişkin AK Parti Çorum Milletvekili MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan’dan sonra bir açıklamada AK Parti Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya’dan geldi.

Milletvekili Kaya, Çorum heyeti olarak Ticaret Bakanlığı görevine atanan Mehmet Muş'a ‘hayırlı olsun" ziyareti gerçekleştirdiklerini,  Ziyarette Çorum OSB’ne Gümrük Müdürlüğü Hizmet Binası yapılması hususunun da görüşüldüğünü açıkladı.

Ticaret Bakanı Mehmet Muş ile verimli bir görüşme gerçekleştirdiklerini belirten AK Parti Çorum Milletvekili Av. Oğuzhan Kaya, şöyle dedi; “Ticaret Bakanımız Sayın Mehmet Muş'u ziyaret ederek hem hayırlı olsun dileklerinde bulunduk hem de ilimizle ilgili faaliyetleri ve taleplerimizi ilettik.

Oldukça verimli geçen görüşmemiz sonucunda Organize Sanayi Bölgesi içinde bulunan alana Gümrük Müdürlüğü Binası yapılması için Ticaret Bakanlığı Destek Hizmetleri Başkanlığı heyeti Çorum’a gelerek incelemelerde bulunacak. Sayın Bakanımızı da Çorum’a davet ettik. Bakanımız Sayın Muş, en kısa sürede ilimize gelerek hem yerinde incelemeler yapacak hem de işadamlarımız ve sanayicilerimiz ile bir araya gelecek. Nazik misafirperverliklerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum.”dedi.

Son Güncelleme: 22.06.2021 17:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Betoncular 2021-06-22 20:41:06

Saga sola bina yapiyosunuz. Nedir bu bina beton aski. Ulkeyi santiye alanina cevirdiniz

Avatar
Çorumlu 2021-06-23 10:46:13

Fotoğraflar çektirildi veeeee yatırımlar hayal oldu. İnsanları kandırmaktan başka birşey yaptıkları yok. Çorum ve Çorumluları uyutuyorlar. Uyumaya devam Çorum