Ceylan devreye girdi, Bakan talimat verdi

Milletvekili Ceylan'ın devreye girdi, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank Sungurlu OSB'ye doğalgaz hattı bağlanması talimatını verdi.

23 Aralık 2021 Perşembe 19:21
Ceylan devreye girdi, Bakan talimat verdi

AK Parti İl Başkanı Av.Yusuf Ahlatcı, Milletvekili Ceylan'ın devreye girmesiyle Sungurlu Organize Sanayi Bölgesi’ne doğalgaz hattı döşeneceğini bildirdi.

Sungurlu Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren tesis sayısında artış olduğunu hatırlatan İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, sanayici ve işadamlarının bölgeye doğalgaz hattı bağlanması için kendilerinden talepte bulunduğunu dile getirdi.

Gelen talep doğrultusunda konuyu AK Parti Çorum Milletvekili MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan’a ilettiklerini anlatan Ahlatcı, Milletvekili Ceylan’ın girişimleriyle Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ile görüşme imkanı bulduklarını vurguladı.

Bakan Mustafa Varank’a Çorum’un diğer sorun ve taleplerinin yanı sıra Sungurlu Organize Sanayi Bölgesi’ne doğalgaz hattı bağlanması talebini ilettiklerini belirten Ahlatcı, Bakan Varank’ın taleplerini makul karşıladığını ve Organize Sanayi Bölgesi’ne doğalgaz hattı bağlanması için direktif verdiğini bildirdi.

19 yıldır iktidarda bulunan AK Parti’nin her zaman üretimden ve üretenden yana olduğunu dile getiren Ahlatcı, özellikle de istihdam sağlayan kuruluşlara önemli katkılar sağlandığını anlattı.

Sungurlu’da hem ilçe ekonomisine, hem de ülke ekonomisine önemli katkı sağlayan sanayicilerin taleplerine de kayıtsız kalmalarının mümkün olmadığını vurgulayan Ahlatcı, en kısa sürede doğalgaz bağlantısının yapılacağını kaydetti.

Ahlatcı, Organize Sanayi Bölgesi talebinin karşılanması konusunda verdiği katkılardan dolayı Milletvekili Ahmet Sami Ceylan ve taleplerini olumlu karşılayan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’a da teşekkür etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
halil 2021-12-24 01:41:03

afferim ceylan'a görüşme imkanı bulmuşlar!!!!!! Birbirinizle uğraşırsanız hiç kimse hiç birinizi takmaz akıllı olun.

Avatar
neriman 2021-12-24 23:32:11

ECZACILIK FAKÜLTESİNİ de açın artık madem öyleyse.Çorum ECZACILIK FAKÜLTESİNİ hak ediyor...

banner165