Ceylan duyurdu, salon alkışladı

AK Parti Milletvekili Ceylan, Ahi Evran Yapı Kooperatifi'nin genel kurulunda konuştu, salon alkışladı.

19 Ağustos 2020 Çarşamba 18:02
Ceylan duyurdu, salon alkışladı

Çorum'da 2011 yılında kurulan S.S. Çorum Ahi Evran Sanayi Şehri Yapı Kooperatifi'nin 2020 yılı Olağan Mali Genel Kurulu gerçekleştirildi.


Afra Kültür Merkezinde yapılan Genel Kurula AK Parti Çorum Milletvekili ve MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Ahlatcı, CHP İl Başkanı Mehmet Tahtasız, MHP İl Başkanı Agah Karapıçak ile bazı oda başkanları, kooperatif yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda esnaf katıldı.
Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan Genel Kurul’un Divan Başkanlığını Bilal Çetin, divan üyeliklerini ise Selim Metineren, Osman Nuri Türker ve Cemalettin Polattaş yaptı. Genel Kurulda kooperatifin gelir-gider bilançoları ile denetim ve faaliyet raporları Kooperatifin Mali Müşaviri Cahit Demir tarafından okunarak oy birliği ile kabul edildi. Genel kurul 2020 yılı tahmini bütçesinin okunmasıyla sona erdi. Genel kurulda konuşan AK Parti Çorum Milletvekili ve Merkez Karar ve Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Sami Ceylan, kooperatif üyelerine önemli bir müjde verdi. Ceylan, Çevre ve Şehircilik Bakanlığına arazi bedeli olarak yatırılması gereken peşinat konusunda bakanlık yetkilileri ile görüşerek ödemenin 24 taksit halinde yapılmasını sağlayacaklarını dile getirdi.


TEMELİ YAKINDA ATILACAK
Toplam 1032 üyesi bulunan S.S. Çorum Ahi Evran Sanayi Şehri Yapı Kooperatifi’nin, Çorum-Ankara yolu üzerinde 3 bin dönümlük alanda kurulması planlanırken, yeni işyerlerinde çırak ve kalfa yetiştirilmesine katkı sağlanması hedefleniyor. Siteye yakında temel atılması beklendiği açıklandı.
CEYLAN, ‘TAKSİT KOLAYLIĞI YAPILACAK’
AK Parti Çorum Milletvekili ve Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) Üyesi Ahmet Sami Ceylan, Çorum Ahi Evran Sanayi Şehri Yapı Kooperatifi'ne tahsis edilen arazinin bedeli konusunda Çevre ve Şehirclik Bakanlığının esnaflara taksit kolaylığı sağlayacağını bildirdi. Ceylan, kooperatife tahsis edilen arazi bedelinin 24 taksit halinde ödenmesi için Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile görüşeceğini duyurdu. Ceylan'ın bu sözleri salonda alkış topladı. Kendisinin de esnaflıktan geldiğini ve esnafın halinden anladığını hatırlatan Ceylan, "Sizin elinizi ne kadar rahatlatabilirsek bizde o kadar mutlu oluruz" dedi.
Ahi Evran’da ilk kazmanın vurulması için ellerinden gelen her türlü katkıyı sağlamaya hazır olduklarını ifade eden Ceylan, "Allah bizlere hep birlikte bu güzel projenin açılışını yapmayı nasip etsin" şeklinde konuştu.
Ceylan, ayrıca, birlik ve beraberlik vurgusu yaparak hep birlikte el ele verildiğinde bütün sorunların üstesinden gelineceğine dikkat çekti.


ENGEL KALMADI
S.S. Çorum Ahi Evran Sanayi Şehri Yapı Kooperatifi Başkanı Yalçın Kılıç, Çorum esnafına nefes aldıracak Ahi Evran Sanayi Şehri Projesi için artık önlerinde hiçbir engel kalmadığını söyledi. Kılıç, kooperatifin mali genel kurulunda AK Parti Çorum Milletvekili ve MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan'ın arazi bedelinin ödenmesi noktasında Çevre ve Şehircİlik Bakanlığının taksit kolaylığı sağlayacağını açıklaması üzerine büyük sevinç yaşadıklarını kaydetti. "Vekilimizden Allah razı olsun. Bizlere bugüne kadar çok büyük destekleri oldu" diyen Yalçın Kılıç, bu süre zarfında esnaf ve sanatkarlara destek veren bütün siyasi partilerle diğer kurum ve kuruluşlara teşekkür etti. Arazi bedelinin taksitlendirilmesi ile birlikte önlerinde hiçbir engelin kalmayacağını vurgulayan Yalçın Kılıç, üyelerinde üzerlerine düşen mali yükümlülükleri yerine getirmesini istedi.

Son Güncelleme: 19.08.2020 19:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ali 2020-08-19 19:34:55

bu kooperatiften hangi siyasiler nemalandı. Bunları açıklayın .Harita işi, takip işi jeolojik işler adı altında toplanan bir milyon ne oldu. iki sene önce bir bayrak dikildi başka ne yapıldı. Toplanan bu para nereye gitti.

Avatar
Uysal 2020-08-19 20:39:39

Kooperatif Başkanı yıllardır umut satıyor . A Sami de zemini sıkıntılı olan bu alan için neden ısrar eder manidar buluyorum .

Avatar
Korona 2020-08-20 11:25:40

İlk resimde sosyal mesafe yok,