Çilekçiye ilk destek geldi

İskilip'te “Dağ köylerinde çilek yetiştiriciliği” projesine ilk destek Halk Bankası’ndan geldi.

28 Ocak 2019 Pazartesi 12:19
Çilekçiye ilk destek geldi

İskilip Kaymakamı Bayezıt Bestami Alkan’ın “Dağ köylerinde çilek yetiştiriciliği” projesine ilk destek Halk Bankası’ndan geldi. Bankaların genel müdürlüklerine İskilip’in dağ köylerinde çilek yetiştiriciliği projesinin İskilip’e ve ülke ekonomisine sağlayacağı katkılardan bahseden bir mektup gönderen kaymakam Alkan’a ilk cevap Halk Bankası Genel Müdürlüğü’nden geldi.

Halk Bankası İskilip Şube Müdürü Selami Selçuk, İskilip Kaymakamı Alkan’ı makamında ziyaret ederek, projeye katkı vermek istediklerini söyledi.

Şube Müdürü Selami Selçuk’un ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Alkan, Halk Bankası’nın “İskilip’in dağ köylerinde çilek yetiştiriciliği” projesinde yer almasının kendilerini çok mutlu ettiğini belirterek, Halk Bankası ailesine teşekkür etti.

Ziyarette Halk Bankası’nın ülkenin tanıtımına ve kültürel gelişimine katkı sağlayan projelerin yanında olduğunu kaydeden Selçuk'da, “Halkbank için ekonomiye ve topluma yönelik her katkı, sürdürülebilirlik yaklaşımının vazgeçilmez bir parçasıdır. Halkbank, sosyal sorumluluk projeleriyle, eğitimden turizme, sanattan doğanın korunmasına kadar birçok alana, yani topluma ve hayata değer katmaya devam etmektedir. Bu saye de İskilip’te böyle bir sorumluluk üstlenmemize vesile olduğunuz için sizlere teşekkür ederiz. Halk Bankası olarak bu projeye 15 bin TL destek vermek istiyoruz” dedi.

30 BİN ÇİLEK FİDANI ALINDI

İskilip Kaymakamı Alkan, Halk Bankası tarafından yapılan 15 bin TL’lik yardım ile projeye kapsamında 30 bin adet çilek fidesi alındığını söyledi.

İHA

Son Güncelleme: 28.01.2019 12:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İskilipli 2019-01-28 18:10:34

Sayın kaymakamımıza teşekkür ederiz. Süper uygulama köye, ilçeye tersine göç inşAllah başarılı olur.
Allahım yar ve yardımcısı olur. Öte yandan ilçemizde kantsel dönüşüm anlatmalı yetkileler bir çok tek katlı boş ev mevcut. İlçemizde inşaat dirdu. Ana baba evini yaşat adı altında mirascılı evler kentsel dönüşüm desteği ile 5 6 katlı binalar yapılmasına öncülük yapılabilir.
İlçemiz transit yol güzergahında değil ancak Tosya İskilip Çorum duble yol yapımı iündeme getirilerek bu yolun AÇILMASI SAĞLANMALIDIR.
İLCEYE MERKEZE KAPALI OTOPARK, GENÇLİK MERKEZİ, KÜLTOR MERKEZİ, İHTİYACI VAR.
KAYMAKAMIMIZA TAM DESTEK YOLUN AÇIK OLSUN.
ALLAHIM YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN
TEŞEKKÜRLER