Çorum'a prestij kattınız

CHP TSO'nun yeni hizmet binasına hayırlı olsun ziyaretinde bulundu

22 Ocak 2018 Pazartesi 16:03
Çorum'a prestij kattınız

CHP Çorum Milletvekili Tufan Köse, CHP İl Başkanı Ali Rıza Suludere, Merkez İlçe Başkanı İsmail Kalender ve parti teşkilatı üyeleri, TSO’ya hayırlı olsun ve nezaket ziyaretinde bulundular.

Milletvekili Tufan Köse, Çorum’un gelişmesi ve kalkınması için her zaman her türlü desteği verdiklerini, iş dünyasının her zaman yanında olduklarını dile getirerek, böyle bir eseri Çorum’un ticaret ve sanayisine kazandırmalarından dolayı başta Çorum TSO Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal’a, Yönetim Kurulu Üyelerine ve emeği geçenlere teşekkür etti. Konuşmasında, bu tür binaların şehrin prestij ve imajına katkılar sağladığını kaydetti.

Çorum TSO Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal da, Milletvekili Tufan Köse ve CHP İl Yönetiminin ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, yeni seçilen İl Başkanı Ali Rıza Suludere , Merkez  İlçe Başkanı İsmail Kalender ve teşkilat üyelerini tebrik etti.

Ziyarete müteakip konuklara yeni hizmet binası hakkında bilgi verildi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Doğruya doğru 2018-01-22 17:46:23

Çetin beyin CHP Çorum belediye başkanlığı hayırlı olsun

banner165