Çorum'a yatırıma destek sözü

MÜSİAD Genel Merkez yöneticileri Çorum'da yapılacak yatırımlara her türlü desteğin verileceğini açıkladı.

21 Eylül 2019 Cumartesi 11:07
Çorum'a yatırıma destek sözü

MÜSİAD 3. Bölge İstişare Toplantısı dün 15 ilin şube başkanının katılımıyla Çorum’da gerçekleştirildi.


TSO toplantı salonunda düzenlenen programa MÜSİAD Yerel Üst Kurul Başkanı Ahmet Şekerli, Yerel 3. Bölge Sorumlusu Ömer Lütfü Soylu, Üye İlişkileri Komitesi Başkanı Faruk İbrahim Özbek, Yerelde Sektörel Üye Geliştirme Komitesi Başkanı Fatih Mehmet Keçebir, Yerel 3.Bölge Sorumlusu Ömer Lütfi Soylu, Genel Sekreter Kadir Abalı, Üye İlişkileri Komite Üyesi Sedat Erişken Yerelde Sektörel Üye Geliştirme Komite Üyesi Fatih Yılmaz Çorum MÜSİAD Şube Başkanı Orhan Coşgun, Çorum Genç MÜSİAD Başkanı Emre Çıtak ve 15 ilden MÜSİAD temsilcileri katıldı.
Çorum MÜSİAD Başkanı Orhan Coşgun’un açış konuşmasından sonra MÜSİAD Yerel 3. Bölge Sorumlusu Ömer Lütfü Soylu söz aldı. Soylu, dünya ile rekabet için hep birlikte hareket etmeye ihtiyaç olduğunu belirterek, MÜSİAD’In ülke ekonomisi ve iş dünyasına büyük ve önemli kazanımlar sağladığını ifade etti. Toplantının öğleden sonraki bölümünde ise şube temsilcileri görüş ve önerilerini paylaştı.
Son iki gündür Çorum’da olan MÜSİAD genel merkez üyelerine  ve diğer illerden gelen misafirlere Çorum ekonomisi ve sanayisi hakkında bilgiler verildi.
MÜSİAD Genel Merkez yöneticileri Çorum'da yapılacak yatırımlar noktasında her türlü desteğin verileceğini  belirttiler.


 

Son Güncelleme: 21.09.2019 11:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165